Haberler

Jolly Joker'den Muhteşem Bir Hafta!

Güncelleme:

Türkiye pop müziğinin uzun soluklu isimlerinden Çelik yeni albüm 'Milad' ile beğenileri üzerine topladı.

Albümün çıkışı şerefine konserler veren sanatçı 10 Ocak perşembe akşamı Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenlerine seslenecek.

Unutulmaz şarkılara imza atan Çelik aynı zamanda geçmişten günümüze unutulmaz şarkılarını da seslendirecek.

Diğer programlar ise:

11 Ocak Cuma : Pilli Bebek

Bugüne farklı oluşumlarla gelen Pilli Bebek'in kadrosu, gitar ve vokalde Cem Kısmet, bas ve geri vokalde Emre Yalçıntaş, davul ve geri vokalde Emre Günaydın'dan oluşuyor. Grubun ikinci albümü "Olsun" prodüktörlüğünü Cem Kısmet ve Uğur Memiş üstlendi. Grup, son zamanların sevilen dizisi Behzat Ç. dizi müzikleri de yapıyor.

12 Ocak Cumartesi: Gripin

Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, 3. stüdyo albümleri "M.S. 05 03 2010"u söz, beste ve yorumlarıyla eski albümlerine oranla daha olgun bir albüm olarak değerlendiriyor.

Çalışmanın çıkış tarihi olan 5 Mart 2010'dan da esinlenen grup üyeleri her açıdan kendi "milat"ları olarak tanımladıkları albümün adını "M.S. 05 03 2010" olarak belirlediler.

Albümün çıkış şarkısı olan "Durma Yağmur Durma"nın video klibi ile de büyük beğeni toplayan Ve ''Sen Gidiyorsun ile bu başarıyı pekiştiren Gripin, geçmişten günümüze birbirinden seçkin parçaları ile JOLLY JOKER sahnesinde...

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Emre Günaydın İstanbul Türkiye Bebek Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title