Haberler

Çikolatalı ve Kahveli Tarifler Kitabı

Çikolatalı ve Kahveli Tarifler Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Çikolatalı ve Kahveli Tarifler Kitabı kitabının kısa özeti.

A'dan Z'ye eksiksiz hazırlanan bu çikolata ve kahve rehberinde,çikolata ve kahvenin dünyanın dört bir yanında ördüğü karmaşık ağlar inceleniyor. Kakao çekirdeğini içeceğe, sonrasında da bugünün sevilen pastasına dönüştüren evrimin izi sürülüyor.Hazırlaması da olağanüstü keyifli bu tarifler özgünlükleriyle profesyonellere, pratik önerilerle tüm tatlı severlere sesleniyor: Çikolatalı Yaprak Pasta.. Ölümüne Çikolata.. Hurmalı ve Cevizli Puding.. Ahududulu, Mascarpone Peynirli ve Beyaz Çikolatalı Cheesecake.. Fındıklı ve Damla Çikolatalı Brownie.. Kırmızı Meyveli ve Çikolatalı Sorbe.. Kahveli Truffle.. Fındıklı Fudge.. Likörlü Çikolatalar.. Tiramisu.. Kahveli Krema.. Mocha'lı Pandispanya.. Cappuccino'lu Turta.. vd...(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Mary Banks,Christine McFadden,Catherine Atkinson,Christine France

Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

ISBN: 9789944886901

Boyut: 18.0x23.0

Sayfa Sayısı: 512

Basım Yılı: 2009

Cilt Durumu: Ciltli

Kağıt Türü: Kuşe

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Fındıklı Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title