Haberler

Brand Week Istanbul 6-10 Kasım'da düzenlenecek

Güncelleme:

Brand Week Istanbul, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ve birçok farklı alanda konuşmalar, etkinlikler ve sertifika programlarına ev sahipliği yapacak.

Brand Week İstanbul, "Yeniden düşün, yeniden yarat, yeniden inşa et" temasıyla 6- 10 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Atölye çalışmaları, film okuma seansları, imza günleri, networking buluşmaları ve iletişim, markalaşma, strateji, sürdürülebilirlik gibi birçok farklı alanı kapsayan sertifika programları ile bu yıl 11'incisi düzenlenecek Brand Week Istanbul, kendi alanında öncü isimleri sahnesinde ağırlayacak.

AA muhabirine konuşan MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, önceki yıllardan farklı olarak 13 sahnede çok farklı alanlarda konuşmalar ve etkinliklerin olacağını söyledi.

Özkan, "Bu sene çok daha zengin bir konuşmacı içeriğimiz var. Deneyimlerde de çok renkli alanlar tasarladık. Kadın voleybol milli takımımız etkinlik alanına kurulacak voleybol sahasında boy gösterecek. Haliç ve tarihi yarımadanın dokusunu mümkün olduğunca ziyaretçilerimize yaşatmak istiyoruz." dedi.

"İnsan kendi alanının dışından ilham alabilir"

Özkan, öğrenme, bilgilenme ve tanışmanın yanı sıra konser, tiyatro ve kültür sanat etkinliklerine de ev sahipliği yapacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bekir Ağırdır'ın yapacağı 'Insight Hall' adlı yeni bir sahnemiz var onun ilgi göreceğini düşünüyoruz. 30 yaş altı profesyonellerimiz ve öğrencilerimiz için çok fazla akademi koyduk. Geçen sene sadece 2 akademi vardı bu sene bu sayıyı 7'ye çıkarttık. Haliç Kongre Merkezi'ne ulaşımı kolaylaştırmak için de çalışmalar yaptık. Hem Kadıköy'den hem de Beşiktaş'tan Sütlüce İskelesi'ne vapur seferlerini arttırıyoruz, deniz taksilerimiz olacak. Kağıthane metrosuna da ring seferlerimiz olacak."

Brand Week İstanbul'u "yılın en ilham verici haftası" olarak tanımladıklarına işaret eden Özkan, "İnsan kendi alanının dışından ilham alabilir diye düşünüyoruz. O yüzden de ne kadar farklı disiplinden, farklı kategoriden, farklı endüstriden başarılı insanları dinlersek o kadar ilham alırız. İstanbul'u tanıtmak bizim en önemli misyonlarımızdan birisi çünkü İstanbul önemli bir şehir." ifadelerini kullandı.

Onur konuğu Uğur Yücel olacak

LinkedIn tarafından pazarlama alanında 1 numara seçilen Tom Goodwin, The Guardian ve diğer yayınlara düzenli olarak blog yazıları yazan Dean Burnett, Warner Bros Discovery CEO'su Kathleen Finch, ödüllü gazeteci Richard Hammond, "Korku Gurusu" lakaplı Patrick Sweeney, "Havva, Meryem ve Ayşe" filminin yönetmeni Dr. Sahraa Karimi ve "Slumdog Millionaire" filmine uyarlanan kitabın yazarı Vikas Swarup Brand Week Istanbul'un konuşmacıları arasında yer alacak.

The Liberty Guild'in kurucu CEO'su Jon Williams, ekonomist Guy Standing, dijital stratejist Mark Adams ve Positive Luxury'nin kurucu ortağı Diana Verde Nieto da etkinlikte konuşma yapacak.

Her sene yaratıcı dünyadan duayen bir ismin onur konuğu olarak katıldığı etkinlikte bu yılın onur konuğu ise Türk sinema, tiyatro ve TV dünyasının önemli ismi Uğur Yücel olacak.

Yücel, 8 Kasım'da Yekta Kopan ile birlikte "Yıkmak ve Yeniden Yaratmak Arasında Sanatçı" isimli oturumda katılımcılarla buluşacak.

Etkinlik boyunca, Latife Tekin, Murathan Mungan, Hakan Günday, Müge İplikçi, Bekir Ağırdır, Fatih Tutak, Ömür Akkor, Ebru Baybara Demir, Maksut Aşkar, Şahika Ercümen, Nilay Örnek, Fatih Altaylı, Nevzat Aydın, Gamze Cizreli, Ali Sunal, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Enis Arıkan, Müge Boz, Didem Soydan gibi başarılı simalar Brand Week Istanbul'da katılımcılarla buluşacak.???????

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Brand Week 10 Kasım Haliç Medya Sinema Kültür Sanat Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title