Haberler

    2012 Temmuz Filmleri!

    ‘Bu sıcak havalarda sinemaya kim gider’ demeyin. Başta ‘Kara Şövalye Yükseliyor’ olmak üzere bu ay da vizyona girecek yine birbirinden sürükleyici filmler var...

    Kara Şövalye Yükseliyor

    Gotham şehri, terörist lider Bane tarafından tehlikeye atılmıştır. Bane, Kedikadın Selina Kyle ile işbirliği yapıp Batman efsanesine bir son vermeyi amaçlamaktadır. Batman efsanesi, Christopher Nolan yorumuyla son kez beyazperdede olacak. Kara Şövalye Yükseliyor da Başlangıç/Inception filminde olduğu gibi IMAX kameralarla çekilmiş.

    Yönetmen: Christopher Nolan

    Oyuncular: Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Marion Cotillard, Michael Caine, Morgan Freeman

    Senaryo: Christopher Nolan, Jonathan Nolan

    Gösterim Tarihi: 27 Temmuz 2012

    Aşk Sanatı

    Fransa'nın ünlü oyuncularının başrolde olduğu Aşk Sanatı, yönetmen Emmanuel Mouret'nin bizlere ilişkilerle ilgili çıkmazlardan bahsettiği bir film. Aşk üçgenlerinin bol olduğu filmde şimdiki zaman kadın-erkek ilişkilerine odaklanılıyor. Yönetmen Mouret, filmin aynı zamanda da senaristi.

    Yönetmen: Emmanuel Mouret

    Oyuncular: François Cluzet, Julie Depardieu, Ariane Ascaride, Judith GodrÉche

    Senaryo: Emmanuel Mouret

    Gösterim Tarihi: 6 Temmuz 2012

    Bu Dans Senin

    5 yıldır evli olan Margot ve Lou, evliliklerini sorunsuz bir şekilde devam ettirmektedirler. Margot bir gün şans eseri Daniel ile tanışır ve kendini adeta yeniden keşfeder, evliliğini sorgulamaya başlayacaktır... !f 2012'de de yer alan film, Kanada yapımı.

    Yönetmen: Sarah Polley

    Oyuncular: Michelle Williams, Seth Rogen, Sarah Silverman, Luke Kirby, Aaron Abrams, Danielle Miller, Vanessa Coelho, Avi Philips

    Senaryo: Sarah Polley

    Gösterim Tarihi: 6 Temmuz 2012

    Vahşiler

    Sakin ve yardımsever bir Budist olan Ben (Johnson) ile eski bir donanma üyesi ve paralı asker olan en yakın arkadaşı Chon (Kitsch), iki Laguna Beach girişimcisidirler. KArlı bir iş olan evde yetiştiricilik işiyle uğraşan ikili şu ana dek üretilen en iyi marihuanaları yetiştirmektedir. İki arkadaş ayrıca, olağanüstü güzel Ophelia'ya (Lively) karşı duydukları sıra dışı aşkı da paylaşmaktadır. Bulundukları Güney Kaliforniya şehrinde cennet gibi bir hayat sürmektedirler. Ta ki Meksikalı Baja Karteli'nin gelip, üç arkadaşı kendilerine katılmaya zorlayana dek...

    Yönetmen: Oliver Stone

    Oyuncular: Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir

    Senaryo: Don Winslow, Shane Salerno, Oliver Stone

    Gösterim Tarihi: 13 Temmuz 2012

    Mutluluğa Boya Beni

    Bitmemiş bir resim üzerindeki bir şato ve çiçeklerle dolu bir bahçedeyiz. Bu tabloda resmedilip renklendirilmiş Toupin'ler gücü ele geçirmiştir. Toupin'ler, çizimleri yarım kalan Pafini'leri devre dışı bırakmış ve yalnızca taslak halindeki Reuf'ları da esir almışlardır. Şimdi Ramo, Lola ve Plume düzeni yeniden sağlamak ve arkadaşlarını kurtarmak için ressamı bulmak üzere yollara düşecek, bir dolu macera yaşayacak, şatodan ve çiçekli bahçeden geçecek, hatta başka resimlere gideceklerdir. Le Point dergisinin "Yılın en yaratıcı ve şiirsel Fransız filmlerinden biri" diye nitelediği ve CÉsar ödülleri'ne aday olan Mutluluğa Boya Beni, büyükler kadar çocuklara da hitap eden bir canlandırma.

    Yönetmen: Jean-François Laguionie

    Senaryo: Jean-François Laguionie, Anik Leray

    Gösterim Tarihi: 20 Temmuz 2012

    Sahte Gelin

    Romantik bir komedi filmi olan Sahte Gelin,meşhur bir Hollywood yıldızının bir İskoç adasında evlenmeye karar vermesiyle başlıyor. Orada yaşayan sıradan bir kız olan Katie'nin Hollywood yıldızını basın ordusundan uzaklaştırma göreviyle başbaşa kalır.

    Yönetmen: Sheere Folkson

    Oyuncular: David Tennant, Alice Eve, Kelly MacDonald, Dylan Moran, Michael Urie, Eilidh Cochrane, Anshul Tomer, Danny Bage

    Senaryo: Sally Philips, Neil Jaworski

    Gösterim Tarihi: 27 Temmuz 2012

    Kayıp

    Jill, kendisini birkaç yıl önce kaçıran seri katilin geri döndüğüne inanmaktadır. Zira, kız kardeşi ortadan kaybolmuştur. Fakat çevresindeki herkese, polise dahi seri katilin geri dönmüş olabileceğini inandıramamıştır. Geriye sadece tek bir şey kalır, o da katilin peşine düşmek!

    Yönetmen: Heitor Dhalia

    Oyuncular: Amanda Seyfried, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter, Sebastian Stan, Wes Bentley, Nick Searcy

    Senaryo: Allison Burnett

    Gösterim Tarihi: 27 Temmuz 2012

    Kaynak: Womenist.net / Kültür Sanat

    Batman Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title