Haberler

    Spartak Trnava Maçında Şenol Güneş'e Edilen Küfürler, Başkan Ali Koç'u Rahatsız Etti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe-Spartak Trnava maçında Beşiktaş ve Şenol Güneş'e edilen küfürler Başkan Ali Koç ve yöneticilerin tepkisini çekti.

    Yönetim Spartak Trnava galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşarken, tribünlerden yükselen küfürlerden de bir o kadar rahatsızlık duydu. Özellikle takım öne geçtikten sonra Beşiktaş ve Şenol Güneş'e yönelik küfürler başkan ve yöneticilerin tepkisini çekti. Hala bu konunun önüne geçemeyen yönetim, ilk yapacağı toplantıda küfürün tamamen önlenmesi için yapılacak çalışmaları görüşecek.

    YÖNETİM ÇALIŞMA YAPACAK

    Yönetimin ayrıca rahatsız olduğu bir diğer konu ise takıma yönelik protestolar... Maç içinde yapılan bu protestolar teknik heyet ve oyuncuları fazlasıyla etkiliyor. Yönetimin en azından maç içinde bunun sonlanması için de çalışma yapacağı kaydedildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    fb:

    stadlara ilk küfürü getiren beşiktaş taraftari bu zaten tarih kitaplarina yazilmiş hadi bunu geçtim bu tiyatrocu peruklu şenola kim küfür etmesin bu adam bilerek trabzondan beşiktaşin başina geçti sirf fenerbahçe ile uğraşmak için bu adamin amaci zaten fenerbahe kulübüne zarar vermek almiş arkasina tüpcüyü esiyor gürlüyor

    6
    4
    yanıtYanıtla
    memet:

    rAHATSIZ OLUNACAK ÇOK DAHA FAZLA SORUN VAR EYYY aLİ BAŞKAN

    5
    0
    yanıtYanıtla
    hırbo:

    ALİ GUZU BOŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

    3
    2
    yanıtYanıtla
    bebek-katili israil geber:

    ali koc baskan fenerbahce sondan 3 cü ha gayret kümeye az kaldi büyük baskanmis ali koc yesinler büyük baskanmis mis misss

    3
    1
    yanıtYanıtla
    FENERLI-1:

    YOL YAKINKEN ISTIFA ET ALI NEY SEN BU ISI BACARAMADIN SADECE FB-e DUSMANLARININ QAZINA GELDIN

    3
    0
    yanıtYanıtla
    fenerlihalit:

    yanlis tabiki küfür herzaman icin ama mademki yapacaksiniz fenerbahce bjk macinda yapaydiniz gerci ordada yapmissinizdir. . . bravo ali baskan :) devam et sen böyle. . . . cok güzel isliyor planiniz fenerbahceyi batirma plani

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Hakan E.:

    Ali KOÇ kralsın...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    SABRİ:

    Ben bir Beşiktaş lı olarak o maça gittim. Fenerbahçe’yi destekledim taki küfüre kadar. Şenol Güneş ve Beşiktaş’a yapılan küfür iğrençti. Sadece o değil kendi topçularını yuhaladılar. Maç bitti metrobüs e bindik oradada küfür ettiler. İşte bunlar Fenerbahçeli ne beklersin.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title