Haberler

Küçük Yankesici Kızlar Gözaltına Alındı

Samsun'da Yaşları 10 İla 15 Arası 4 Yankesici Zanlısı Kız, Polis Tarafından Gözaltına Alındı. 10 Yaşındaki Zanlı, Mahkeme Kararıyla Yuvaya Teslim Edildi.

Samsun'da yaşları 10 ila 15 arası 4 yankesici zanlısı kız, polis tarafından gözaltına alındı. 10 yaşındaki zanlı, mahkeme kararıyla yuvaya teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da vatandaşların canından bezdiren 4 yankesici kız, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen H.Ö.(10), D.G.(13), Y.G.(14) ve G.Ö.(15)'nün yankesicilik suçundan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan D.G. ile Y.G.'nin Hürriyet Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi'nde 2 ayrı kadının çantasından cüzdan hırsızlığı, D.G., Y.G. ve H.Ö.'nün ise Hürriyet Mahallesi'nde bir bayanın çantasından cüzdan hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edildi. Daha önce hakkında mahkeme kararı bulunan ve hırsızlık yapması halinde sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'na teslim edilmesi kararı bulunan 10 yaşındaki H.Ö., ailesinden alınarak yuvaya teslim edildi. Polisteki sorgulanması tamamlanan D.G.,Y.G. ve G.Ö. ise Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

(MAY-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title