Haberler

Küçük Kübra'nın Tek Hayali "Yürüyebilmek"

Balıkesir'in Havran İlçesinde, Annesinin Kucağında Her Gün Okula Gidip Gelen 9 Yaşındaki İlköğretim Okulu Öğrencisi Kübra Şenyüz, Akranları Gibi Yürümek İstiyor.

Balıkesir'in Havran ilçesinde, annesinin kucağında her gün okula gidip gelen 9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Kübra Şenyüz, akranları gibi yürümek istiyor.

18 aylık iken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden yürüyemeyen 9 yaşındaki Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu öğrencisi Kübra Şenyüz'ün tek hayali, bir gün arkadaşları gibi yürüyebilmek. Her gün annesi Nermin Şenyüz tarafından okula götürülüp getirilen kızın babası Mehmet Şenyüz, "İnşaatta çalışıyorum. Kübra'nın ikiz kardeşi Büşra ameliyat ile düzeldi. Ancak Kübra'nın 18 aylık iken geçirdiği rahatsızlığı devam ediyor. Kalçası çıkık. Her akşam gözyaşlarına boğuluyor. Yürüme ihtimali de yüksek. Yürüme cihazına ihtiyacı var. Ancak karşılayabilecek durumda değilim" dedi. Kübra ise, "Okula annemin sırtında gelip geliyorum. Ben de arkadaşlarım gibi koşup yürümek, top oynamak arkadaşlarıma eşlik etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

(BT-MŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title