Haberler

Koyulhisar'da Karne Heyecanı

Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, İlçedeki Okullarda Düzenlenen Karne Dağıtım Törenlerine Katıldı

Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, ilçedeki okullarda düzenlenen karne dağıtım törenlerine katıldı.

Koyulhisar İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Yücel Yılmaz, Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Ünveren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Epsileli ve Cemil Aslan ile birlikte ilçeye bağlı Gökdere Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Kaymakam İsmail Sündük, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Öğrencilere nasihatlerde bulunan Sündük, karnelerdeki zayıfların fazlaca dert edinilmemesi gerektiğini söyledi. Öğrencilerden bir hedef doğrultusunda okumalarını isteyen Sündük, 'Bir hedef belirlemek ve bu hedef uğruna okumak lazım. Aileleriniz sizleri belki de zor şartlar altında okula gönderiyorlar ve birçok fedakarlıklar yapıyorlar. Sizlere düşen görev de ailenize, ülkenize faydalı bireyler olmayı hedeflemektir ve bu hedef uğruna okumaktır. Okumak için çalışmak lazım, emek harcamak lazım. Bizler elimizden geldiği kadar sizlere her konuda destek oluyoruz. Tatilde dinlenin, ailenize ve kendinize vakit ayırın, ama okumayı asla ihmal etmeyin' dedi.

Öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra okuldan ayrılan Kaymakam Sündük ve beraberindekiler, daha sonra Sugözü Köyü İlköğretim Okulu, Çaylı Köyü İlköğretim Okulu, Münire-Mustafa Aydoğdu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Yukarıkale İlköğretim Okulu, Çamlıyaka İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulunda karne dağıtım törenlerine katıldı.

Kaymakam Sündük ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

(SRH-AHM-ÜNS) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title