Haberler

Korkuteli'nde Başlatıla "Bir Aile ve Çocuğa Sende Sahip Çık" Kampanyası Devam Ediyor...

AK Parti Korkuteli İlçe Gençlik Kolları'nın Başlattığı Yardım Kampanyası Çerçevesinde Kurban Bayramı'nda da Muhtaç Ailelere Ayakkabı, Kırtasiye ve Giyecek Yardımı Yapıldı.

AK Parti Korkuteli İlçe Gençlik Kolları'nın başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Kurban Bayramı'nda da muhtaç ailelere ayakkabı, kırtasiye ve giyecek yardımı yapıldı.

AK Parti Korkuteli İlçe Gençlik Kolları'nın başlattığı “Bir aile ve çocuğa sen de sahip çık” kampanyası kapsamında başlatılan yardımlarda, ilçe halkın kullanmadı eşyalar toplanarak, yarıma muhtaç kişilere ulaştırılıyor. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akif Torun, kampanya çerçevesinde ilçe halkının evlerinde kullanmadıkları bütün eşyaların toplandığını ve belirlenen ihtiyaç sahiplerine verildiğini söyledi. Önceki kampanyalardaki desteğin bu kampanyaya da verileceğini ümit ettiklerini belirten Torun, kampanyaya tüm ilçe halkının desteklerini beklediklerini vurguladı.

Başkan Akif Torun, Korkuteli ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları olarak yardıma muhtaç ailelere kara gün dostu olduklarını vurguladı.

(AD-ŞT-Y)

03.01.2007 11:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title