Haberler

Koray Avcı, oryantal dansıyla takipçilerini ikiye böldü!

Güncelleme:

Yakışıklı şarkıcı Koray Avcı, oryantal dansıyla takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri Avcı'nın dansını beğenirken bazı takipçileri ise Avcı'yı eleştiri yağmuruna tuttu.

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde konser veren Koray Avcı, sahne performansıyla hayranlarını şaşkına uğrattı. Avcı, şarkı söylerken bir anda oryantal dans yapmaya başladı. Dansıyla, izleyenlerden alkış alan Koray Avcı'yı sosyal medya kullanıcıları ise büyük bir eleştiri yağmuruna tuttu.

"BİR GÖBEK ATMADIĞI KALMIŞTI"

Koray Avcı'nın bir takipçisi oryantal dans videosuna, "Güzel dans ediyor." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "İlgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı bir göbek atmadığı kalmıştı." yorumunu yaptı.

Koray Avcı, oryantal dansıyla takipçilerini ikiye böldü!

KORAY AVCI KİMDİR?

Koray Avcı 3 Ocak 1984 yılında Ankara'da doğdu.Söz yazarı, bestekâr, müzisyen ve şarkı yorumcusu olan Avcı,aslen Erzincan ilinin Tercan ilçesindendir. Muğla Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümü (2008-2012)mezunudur.Çocukluğundan beri resim ve müziğe karşı ilgisi vardır. Müzik yolculuğuna Ankara'daki bazı performans mekanlarında zaman zaman şarkı söyleyerek başlamıştır. Avcı ailesi çocuklarının "ilim irfan sahibi" bir kişi olmasını ister ve onu pozitif bilim alanında öğrenim görmesinde ısrar ederler. 2008 yılında "Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü" kazanıp, Ankara'yı, müziği ve hayallerini her şeyi askıya alıp Muğla'ya gider. 2010 yılında Muğla'da üniversite hayatına devam ederken Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp, sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye programına arkadaşı Osman Arslan ile katılıp "beatbox ve Volkan Konak taklidi" performansı sergilemiş ve 2. tura kadar yükselmiştir. Muğla'da istediği ve sevdiği ortamı bulamasa da, hayatının akışını değiştirecek olan kırılmayı yaşar. Her şey sokakta gitar çalan bir arkadaşının yanına oturup şarkı söylemesiyle değişir. O günden sonra sokaklarda şarkı söylerler.

Koray Avcı, oryantal dansıyla takipçilerini ikiye böldü!

2012 yılında okul bittikten sonra Ankara'ya temelli dönen Koray Avcı, daha önce çıktığı hiçbir yerde sahne alamaz. Bu kez sıra Ankara sokaklarındadır. Bir başka gitarcı arkadaşıyla beraber sokaklarda, hatta toplu taşıma araçlarında çalmaya başlarlar. Yine 2012 yılı içerisinde metroda söylediği şarkının bir genç tarafından kaydedilip paylaşılması ve bu videonun çok ilgi görmesi üzerine Koray, kendi videolarını çekip Youtube gibi sosyal medya platformlarında yayınlamaya başlar. Sosyal medyada ilgi odağı olur ve paylaştığı videolar ciddi izleme sayılarına ulaşır. Günden güne artan talep doğrultusunda gerek yurt içinde gerekse yurt dışında konserler verir. Güçlü ve samimi yorumu ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşır. Yılda yaklaşık 180 konser veren Avcı, yolunun kesiştiği Dokuz Sekiz Müzik'in sahibi olan Ahmet Çelenk'le albüm yapmaya karar verir. 28 Ağustos 2015'de "Aşk İle" isimli ilk solo albümünü yayınlar. Albümde Neşet Ertaş, Mazlum Çimen, Saki Çimen, Soner Akalın, Zeliha Sıkık, Feyzullah Eti gibi önemli isimlerin eserlerinin yanı sıra söz ve müziği kendisine ve gitaristi Köksal Fındık'a ait olan 4 yeni şarkıya da yer verir.

Koray Avcı, oryantal dansıyla takipçilerini ikiye böldü!

"Aşk İle" albümü çıktığı günden sonra uzun süre satış listelerinin ilk sıralarında yer aldı. Albümün çıkış şarkısı Sen'e Hasan Kuyucu yönetmenliğinde çekilen video klibin izlenme rakamları şu an 135 milyonu geçmiştir. Ülke mozaiği ve dinamiğine uygun her yöreye ait şarkı ve türkülere kendi yorumunu katarak seslendiren Koray Avcı, kendi besteleri, şiirleri ve seyirci ile sohbet tadında ilerleyen zaman zaman interaktif bir hal alan sahne performansı ile kendine özgü bir tarz yaratır. 24 Haziran 2016 tarihinde Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle Sonra Dersin Ki adlı ikinci albümünü piyasaya sürmüştür. Koray Avcı sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır. Konserlerine çıkmadan önce eski türküleri ve deyişleri dinlemektedir. Kendini "kültürüne sıkı sıkıya bağlı biri" olarak adlandırmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koray Avcı Ankara Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Gurbetci:

Zaten bozuk plak parayı bulunca iyice sapitanlardan belli

6
4
yanıtYanıtla
kendini demokrat sanması çok koyuyor aga:

bi i olduğu belliydi bu malda, otelin park görevlisine yaptıklarından sonra teneke olduğu iyice belli oldu

yanıt2
yanıt1
ÇİÇEK:

BAŞKA SANACILAR ORYANTEL YAPARKEN İYİDE KORAY AVCI YAPINCAMI KÖTÜ OLUYOR

yanıt3
yanıt2
063:

sakalından utan barı bıraz erkek ol ne kıvırıyorsun

8
1
yanıtYanıtla
SEVIM61:

KONSERINE GITTIM GAYET IYIYDI- COK IYI HATTA- AMA 29 YASINDAYIM DEDI 84# DOGUMLU DEGIL 89 DOGUMLUYMUS

1
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

. koray git gide kırılmaya başladı zaten şaşırmamak lazım . yakında başka haberlerinide duyarız yumuşamaya başladı

7
0
yanıtYanıtla
ÇİÇEK BAN ÇOK SEVİYORUM BU SANATCIYI İN:

niye başka sanacılar oryantel yapınca iyide koray avcı yapıncamı kötü oluyor çokta güzel oynadı

4
2
yanıtYanıtla
SEVDANIN SELİ:

YUH BE RESMEN İKİYE BÖLÜNDÜM BUGUN BUNU YAPAN YARIN TWERK YAPAR.

4
2
yanıtYanıtla
Ahmet Kural:

bu ne be yaa. :(((

4
1
yanıtYanıtla
Yuh be:

Sakalından utan

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title