Haberler

Konya Tilkinin Ördek Avı Güvenlik Kamerasına Takıldı

Tilkinin ördek avı güvenlik kamerasına takıldıKONYA'nın Ereğli İlçesi'nde tilkinin bir düğün salonunun bahçesinden ördek yakalaması iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Tilkinin ördek avı güvenlik kamerasına takıldı

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde tilkinin bir düğün salonunun bahçesinden ördek yakalaması iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Barbaros mahallesinde meydana geldi. Kendisini fark ettirmeden düğün salonun bahçesine gelen bir tilki süs havuzunun yanında bulunan ördekleri kovalamaya başladı. Tilkinin peşine düştüğü ördeklerden bir tanesi havuzdaki suyun içerisine kaçarak kurtuldu. Diğer ördeği yakalamayı başaran tilki hızla bahçeden uzaklaştı. İş yerine geldiğinde bahçedeki ördeklerden bir tanesini göremeyen Osman Çat güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde, çitlerle çevrili iş yerinin bahçesine giren bir tilkinin kendini fark ettirmeden havuz başına gelip iki ördeğin üzerine hızla koştuğunu ve bir tanesinin suya atlayarak kaçmayı başardığını, diğerinin ise kaçamayarak tilkinin avı olduğunu gören Çat büyük şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ereğli Çat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title