Haberler

Konya Spor Salonu Sahibini, Eşini Rahatsız Ettiği İddiasıyla Öldürmüş

Spor salonu sahibini, eşini rahatsız ettiği iddiasıyla öldürmüşKonya'da emlakçılık yapan Uğur Kart (34), eşini rahatsız ettiği iddiasıyla spor salonu sahibi Reşit Aydın'ı (46) yemek yediği sırada, bıçaklayarak öldürdü.

Spor salonu sahibini, eşini rahatsız ettiği iddiasıyla öldürmüş

Konya'da emlakçılık yapan Uğur Kart (34), eşini rahatsız ettiği iddiasıyla spor salonu sahibi Reşit Aydın'ı (46) yemek yediği sırada, bıçaklayarak öldürdü. Kart, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cinayet anları ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, geçen salı günü saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Şahin Ağa Sokak'ta meydana geldi. 4 çocuk babası Uğur Kart, eşi M.K'yi 8 yıldır rahatsız ettiğini ileri sürdüğü spor salonu sahibi evli Reşit Aydın'ın iş yerine gitti. Elinde bıçakla salona giren Kart, yemek yiyen Aydın'ı göğüs kısmından bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayda salonda çalışan ve Kart'ın elinden bıçağı almaya çalışan Şefik İyierdem (38) ise elinden yaralandı. Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Reşit Aydın, dün akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AĞLARKEN YAKALANDI

Uğur Kart, Reşit Aydın'ı bıçakladıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kart'ı olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta tren yolu üzerinde ağlarken yakaladı.

EŞİMİ RAHATSIZ EDİYORDU

Gözaltına alının Uğur Kart, Reşit Aydın'ı, eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü ileri sürdü. Kart, ifadesinde, Ben askerdeyken eşime telefon kartı vermiş. Geldiğimde bunu annemden duydum. Eşimi rahatsız ediyordu.8 yıldır sabrediyordum. Bunun yüzünden psikiyatri ilaçlarını kullanmaya başladım. Olay günü Reşit'i aradım ve eşimi rahatsız etmemesini söyledi. Oda bana 'Sen bana bir şey yapamazsın' dedi. Bunun üzerine çok sinirlendim ve evden bıçağı alarak çıktım. Onun işyerine giderek bıçakladım dediği öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Yaşanan olay sonrası polis, işyerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde Uğur Kart'ın spor salonuna elinde bıçakla girip, yemek yiyen Reşit Aydın'ı bıçakladığı ve daha sonra ikisi bir merdivenlerden yuvarlandığı görüldü. O sırada Şefik İyierdem, Kart'ın elindeki bıçağı almak için müdahale etti. Bıçağı elinden bırakmayan Kart'ın, kanlar içinde salonun diğer bölümlerine kaçan Aydın'ı, araması dikkat çekti.Uğur Kart, yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Konya Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title