Haberler

Konya: Konyaspor, Vestel Manisaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Perşembe Günü Kendi Sahasında Vestel Manisaspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Ara Vermeden Devam Ediyor.

Konyaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda perşembe günü kendi sahasında Vestel Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam, gözetiminde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç ile devam etti. Hafif sakatlıkları bulunan Erman Özgür ve Batista salonda çalışırken, antrenmanda oyuncuların moralli oldukları gözlendi.

Konyaspor'un orta saha oyuncusu Mustafa Er, oynayacakları kupa maçının kesinlikle farklı olacağını belirterek, "Vestel Manisaspor, bu maça farklı hazırlanacaktır. Çünkü, ilk maçlarında berabere kaldılar. Bunu bizim maçta telafi etemeye çalışacaklar. Vestel Manisaspor'un düşüş yaşaması bizi ilgilendirmiyor. Vestel Manisaspor'un kalitesi ortada. Her iki takım için de zor maç olacak. Kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Perşembe akşamı galip gelen taraf biz olacağız" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'ndaki hedeflerini de değerlendiren Mustafa Er, "Kupada ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Çünkü, gruptan çıktıktan sonra sanıyorum bu sene statü de değişti ve 8 takım arasında kura çekimi olacak. Gruptan çıktıktan sonra gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu belli olmaz final bile oynayabiliriz" şeklinde konuştu.

Geçen hafta deplasmanda oynanan Kayseri Erciyesspor maçının son dakikalarında çıktığı hava topunda başından yaralanan Mustafa Er, sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Maçın son dakikalarında Emre Toraman ile çıktığımız hava topunda çarpıştık. Başıma beş dikiş atıldı. Bir hafta içinde dikişleri aldıracağız. Şu an için bir problem yok gayet iyiyim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title