Haberler

Konya'da Aşırı Yağan Yağmur'da İş Yerlerini Su Bastı

Güncelleme:

Konya'da aşırı yağan yağmur; Konya mekezdeki halı ve mobilya mağazalarının su basmasına sebep oldu.

Uzun süredir yağmayan yağmur. Konya merkezinde ve ilçelerinde yağmaya başladı.Aşırı yağan yağmur çiftçiyi sevindiririken merkezdeki bazı esnafların iş yerlerini su basmasına neden oldu.
Konya merkez meram ilçesi şükran mahallesi vakıflar çarşısı arkasında bulunan esnafların iş yerleri su altında kaldı. Esnaflardan Halı ve Mobilya mağaza sahibi Yılmaz Uyan, yol çalışması yapan belediyeye seslenerek şu sözleri dile getirdi "Biz her yağmurda bu eziyeti çekiyoruz. Altyapı yaptık diyorlar, altyapı diye hiç bir şey yok. Şu halimize bakınız perişanız, zararımıza bakın her taraf su içinde. Belediye geldiği zaman vergisini istiyor, her şeyini istiyor rahat rahat alıyorlar. Ama hizmete geldiği zaman kimseye bir şey yok. Dükkânımdaki her şey sular altında kaldı, Belediye buraya altyapı yaptım diyor uzun zamandır buralar inşaat halinde gelen giden yok muhatap arıyoruz oda yok.
Uyan, zaten işlerimiz yok ödemelerimizi zor yapıyoruz şimdi mallarımız ıslandı 3 bin TL zararımız var bu masrafımızı kim karşılayacak.Bizim ürünlerimiz su ile temas ettiği zaman küflenen bir malzeme biran önce belediye yetkililerinden yardım istiyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yağan Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title