Haberler

Konya-Borçlu Olduğu İki Kardeşten Birini Vurdu, Diğerini 17 Yerinden Bıçakladı

Konya'da kasaplık yapan Mustafa Aydınkafa (33), daha önceden maddi hasarlı trafik kazası sonrası borçlu olduğu Osman Deveci'yi (33) bacağından tabancayla vururken, kardeşi Kenan Deveci'yi (31) silah tutukluk yapması üzerine 17 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Konya'da kasaplık yapan Mustafa Aydınkafa (33), daha önceden maddi hasarlı trafik kazası sonrası borçlu olduğu Osman Deveci'yi (33) bacağından tabancayla vururken, kardeşi Kenan Deveci'yi (31) silah tutukluk yapması üzerine 17 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay anı ise güvenlik kamera kayıtlarını yansıdı. Saklandığı bağ evinde polisin operasyonu sonucu yakalanan Aydınkafa, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, geçen 11 Şubat günü saat 20.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesi Taşköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Osman Deveci ve kardeşi Kenan Deveci'ye ait araç ile Mustafa Aydınkafa'nın aracı daha önce karşılıklı maddi hasarlı kazaya karıştı. İddiaya göre kusurlu bulunan Aydınkafa, Deveci kardeşlerin maddi hasarını karşılamayı kabul etti. Deveci kardeşler, maddi hasarlı trafik kazasından dolayı alacağının bulunduğu kasap Mustafa Aydınkafa'nın işyerine gitti. Kasaba giren Osman Deveci, bir süre Aydınkafa ile konuştuktan sonra ikili arasında tartışma çıktı. Deveci, dışarı çıkacağı sırada Aydınkafa tabancasını çekerek Deveci'yi kovalamaya başladı. Mustafa Aydınkafa, dışarıda Osman Deveci'yi sağ bacağından vurarak yaraladı. Aydınkafa, daha sonra tabancayı dışarda bekleyen Kenan Deveci'ye doğrultu. Ancak silah tutukluluk yaparak ateş almadı. Osman Deveci kanlar içerisinde sürünerek yakınlardaki markete sığındı. Mustafa Aydınkafa ise silahın tutukluluk yapması üzerine yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Deveci'nin peşinden gitti.

17 YERİNDEN BIÇAKLADI

Ağabeyi Osman Deveci'yi kurtarmak için markete giren Kenan Deveci, Mustafa Aydınkafa'nın elindeki bıçağı alamadı. Bunun üzerine Aydınkafa, Kenan Deveci'yi yere yatırarak bıçaklamaya başladı. Markettekilerin ayırmaya çalışmasına aldırış etmeyen Aydınkafa, Deveci'yi yerde bıçakladıktan sonra başına defalarca tekme attı. Mustafa Aydınkafa daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar ise her iki işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yaralı kardeşler ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. 17 yerinden bıçaklandığı tespit edilen Kenan Deveci'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

SAKLANDIĞI BAĞ EVİNDE YAKALANDI

Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Aydınkafa'nın Meram ilçesi Güneydere köyündeki bir bağ evinde saklandığını tespit etti. Olaydan bir gün sonra eve yapılan operasyonla Aydınkafa yakalandı. Polisteki sorgusunda, aralarında küfürleşme olduğunu ve bu nedenle çıkan tartışma sonucu birini vurup diğerini bıçakladığını söylediği öğrenilen Mustafa Aydınkafa, 'Kasten yaralama' suçundan adliyeye sevk edildi. Aydınkafa, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taşköprü Meram Konya Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title