Haberler

Kontrolden Çıkan Araç Duvarı Yıkarak Çocukların Oynadığı Alan Daldı

Kontrolden çıkan araç duvarı yıkarak çocukların oynadığı alan daldıİZMİR - İzmir'in Tire İlçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bahçe duvarını yıkarak çocukların oynadığı apartman bahçesine girdi.

Kontrolden çıkan araç duvarı yıkarak çocukların oynadığı alan daldı

İZMİR - İzmir'in Tire İlçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bahçe duvarını yıkarak çocukların oynadığı apartman bahçesine girdi.Kazada mucize eseri yaralanan olmadı.

Mehmet Güvensay Caddesi, Ayasofya Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı kesişiminde bulunan kavşakta meydana gelen kazada Esra T yönetimindeki 35 YES 87 plakalı otomobil viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımı aşıp bahçe duvarını yıkarak bir apartmanın bahçesine girdi.Kaza da mucize eseri herhangi bir yaralanma olmaması yüreklere su serpti.Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ekipleri Araç sürücüsü Esra T. yi kontrol amaçlı İlk müdahalesini yaptı.Kazadan yara almadan kurtulan araç sürücüsü kaza sonrası uzun süre şok yaşadı.

Mahalleli İsyan Etti Tansiyon Yükseldi

Yıllardır bahçelerine araç girdiğini belirten mahalle sakinleri sonunda isyan etti. Bahçede çocukların oynadığı saatte büyük bir gürültü duyduklarını dile getiren apartman sakinleri, yıllardır bu kavşakta bir düzenleme yapılmadı.Sayısız araç duvarı yıkarak bahçemize girdi.Bu kavşakta düzenleme yapılması için illa birimizin ölmesi mi gerekiyor. Bu kavşakta geçen yıl ölümlü kaza oldu.Buradan yetkililere sesleniyoruz Lütfen sesimize kulak verin çocuklarımızı bahçeye de mi çıkarmayalım. Lütfen bu kavşağa bir çözüm bulun.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tire 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title