Haberler

Komek'ten Altın Dokunuşlar Sergisi

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın 1-5 Haziran Tarihleri Arasında Açık Kalacak 7. Yıl Genel Sergisi "Altın Dokunuşlar"

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları öğrencilerinin el emeği binlerce eserden oluşan "Altın Dokunuşlar" sergisi 1 Haziran Çarşamba günü açılıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye'de bir marka olan KOMEK'in 100'ün üzerinde branşta 18 kurs merkezinde eğitim vermeye devam ettiğini söyledi. 7 yılda 77 bin kursiyerin hizmet aldığı KOMEK'in Konya'nın en büyük ailesi olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, KOMEK'in Makedonya ve Bosna Hersek'teki merkezleri ile uluslararası alanda da bir eğitim markası haline geldiğini söyledi.

Her yıl yaklaşık 15 bin kişinin kurs gördüğü KOMEK'in 7'nci yıl genel sergisinin "Altın Dokunuşlar" ismiyle görücüye çıkacağını kaydeden Başkan Akyürek, 1-5 Haziran tarihleri arası Kültürpark'taki Yeni İl Halk Kütüphanesi'nde açık kalacak sergiye herkesi davet etti.

SERGİ KAPSAMINDA 44 PROGRAM YAPILACAK

KOMEK Altın Dokunuşlar Sergisi'nin açılışı 1 Haziran Çarşamba günü saat 13.30'da yapılacak. Binlerce eserin yer alacağı sergi kapsamında ücretsiz sanat uygulamaları, mesleki eğitim ve seminerlerle 44 program yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title