Haberler

Kocaelispor, Semavi Özgür ile 2 Yıllık Sözleşme Tazeledi

Kocaelispor İç Transferde Geçtiğimiz Yıl Yaşanan Şampiyonlukta Büyük Payı Olan Semavi Özgür ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Kocaelispor iç transferde geçtiğimiz yıl yaşanan şampiyonlukta büyük payı olan Semavi Özgür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine, Kocaelispor As Başkanı Muammer Çelik, yönetim kurulu üyesi Levent Kılıçaslan ve Semavi'nin menajeri Hüseyin Ok katıldı. Muammer Çelik, Semavi ile tekrar anlaşmalarının camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Bizim futbolcularımız karakterli ve onurlu olduğu için geçtiğimiz yıl şampiyon olduk. Bu şampiyonluğu bizlere yaşatan futbolcularımızın biriside Semavi'ydi. Hiçbir futbolcumuzdan kopmayı düşünmediğimiz gibi Semavi'den de kopmayı düşünmedik. Semavi ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyor, kendisine geçmişte olduğu gibi önümüzdeki yılda da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

2 yıl daha kendisini Yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan başarılı oyuncu Semavi ise, "Kocaelispor'da geçen sene şampiyonluk yaşadık. İnşallah bu sene de hayırlı bir sezon geçiririz. Hem Kocaelispor adına, hem de kendi adıma hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kocaelispor ayrıca yeni sezonda forma reklamı konusunda Tüpraş ile anlaştı.

(GA-OMR-EE-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title