Haberler

Kocaeli'de Cinayet

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden genel görüntü- İşyeri camında kurşun izi- Kaldırımda kan lekeleri- İşyerinde kan temizlik çalışmaları- Hastane önünden görüntü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü, eşi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden genel görüntü- İşyeri camında kurşun izi- Kaldırımda kan lekeleri- İşyerinde kan temizlik çalışmaları- Hastane önünden görüntü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü, eşi yaralandı.Alınan bilgiye göre, borç meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Mehmet C. ile Ali Karay (34) ve eşi Zümrüt Karay (35), Esentepe Mahallesi Ağadere Caddesi'nde buluştu.Karay'a ait 41 UG 890 plakalı park halindeki otomobilde bir süre görüşen taraflardan Mehmet C, tabancayla çifte ateş açtı.Olayın ardından otomobilden yaralı olarak inen Ali Karay ve eşi Zümrüt Karay, caddede üzerindeki bir iş yerine sığındı. Bu sırada saldırgan yaya olarak olay yerinden kaçtı.Karay çifti daha sonra çevredekilerce kendi otomobilleriyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Ali Karay, hastanede yaşamını yitirdi. Zümrüt Karay'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.Polis, Mehmet C'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title