Haberler

    Kobe Bryant da Artık Twitter'da

    Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant da resmi Twitter hesabı açtı.

    Emre Çetinkaya - - NBA'de forma giyen oyuncuların yüzde 90'ına yakınının Twitter hesabı bulunuyor. Ancak diğer yüzde 10'luk kesimde yer alan dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant da artık Twitter'a dahil olmuş oldu. Şu ana kadar Twitter'da Kobe Bryant'ın tüm gelişmeleri hayranlarına sponsoru Nike Basketball tarafından iletiliyordu. Artık Kobe kendi tweetleri kendisi atacak.

    @kobebryant isimli Twitter hesabından şimdiye kadar tek bir tweet atıldı. 2 saat önce atılan o tweet'te de 'anti-sosyal, sosyal oldu' denildi. Öte yandan bu tweet sadece 2 saat içerisinde 25 binin üstünde retweet ve 6 bini aşkın da favori aldı. Ayrıca kimseyi takip etmeyen Twitter hesabı çok kısa bir sürede 200 bine yakın takipçiye ulaşmış durumda.

    Aslında Kobe Twitter'a çok daha önce dahil olmuş. Hatta birkaç saat için binlerce takipçiye de ulaşmıştı. Ancak Kobe sosyal medya hesabını daha sonra silmişti. Kobe'nin Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Kobe Bryant Twitter Nike Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title