Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Cem Vakfı Babaeski Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yeşilbaş, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip'e taziye ziyaretinde bulundu.

Cem Vakfı Babaeski Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yeşilbaş, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip'e taziye ziyaretinde bulundu.

Yeşilbaş, ziyarette, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi.

Hain saldırıları gerçekleştiren terör örgütlerini lanetleyen Yeşilbaş, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberlik içerisinde atlatamayacağı hiçbir zorluk olmadığını ifade eden Yeşilbaş, "İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan üzücü terör olaylarının bir daha ülkemizde yaşanmamasını temenni ediyorum. Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bu yaraları birlikte sarmak ve atlatmak için gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür." diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Hatip ise, güvenlik güçleri olarak saldırıyı gerçekleştiren terör örgütlerinin ve onlara destek verenlerin en ağır şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Yerli Malı Haftası

Babaeski Ayçiçeği Anaokulu, Yerli Malı Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Okulun fuaye alnında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat, çeşitli etkinlikler ile öğrencilerde yerli malı bilincini oluşturmak istediklerini belirtti.

İnsanların tüketimde yerli mallarına önem vermesi gerektiğini ifade eden Tokat, gıdadan sanayiye kadar yerli üretime sahip çıkılma ve tüketme konusunda bir alışkanlık kazanılmasını istedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler, çeşitli gösteriler yaptı.

Etkinliğe, Şube Müdürü Ahmet Uzun, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ercan Oraltay, okul müdürleri, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş İstanbul Babaeski Politika Güncel Haberler

title