Haberler

Kırklareli Belediyesinin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP'nin terör örgütünün hiçbir elemanını yanına ve karşısına alıp oturmadığını bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP'nin terör örgütünün hiçbir elemanını yanına ve karşısına alıp oturmadığını bildirdi.

Kırklareli Belediyesince Atatürk Spor Salonunda düzenlenen partiye katılım, toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Koç, yakın tarihini bilmeyen milletlerin geleceklerini kuramayacağını, Türk milletinin tarihini iyi bildiğini, bu topraklarda verilmiş en kutsal, mukaddes, onurlu, haysiyetli ve en haklı savaşın Kurtuluş Savaşı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet ittifakına ilişkin de değerlendirme yapan Koç, bazı partilerin ittifaklarının çıkar amaçlı olduğunu, bir partinin, bir başka partiye iltica ettiğini savunarak, şöyle devam etti:

" 'Bittim, tükendim' diyor. 'Nasıl olsa parmak sayısı bizde, şu yüzde 10 işini aşalım ben koltuğumu koruyayım senin de bana vereceğin görevi yapayım böylece idare edelim' diyor. Bu olsa olsa bir şeytan ittifakıdır. Bakın şeytan bile bunları görse kesinlikle emekliliğini ister. Artık 'bana bu dünyada görev falan kalmadı' der."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Türkiye'nin güvenliği için Mehmetçiğin mücadele ettiğini, Türk milletinin bu ülke topraklarının kıymetini iyi bildiğini belirterek, "2019'da hepimize çok büyük görevler düşüyor. Normal bir süreç değil bu süreç. Bu süreç Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkma sürecidir. Bu seçim 2019'da bu ülkeye, demokrasiyi, özgürlüğü ve hukuku getirme seçimidir." değerlendirmesini yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da şeker fabrikalarının satışına asla izin vermeyeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, partiye yeni üye olanların rozetleri takılarak, 12 tesisin temeli atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kırklareli Haluk Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title