Haberler

Kimyagerler Derneği Erzincan Üniversitesi'nde Panel Düzenledi

Erzincan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Kimyagerler Derneği ve Kimya Kulübü tarafından Erzincan Üniversitesi Sosyal Tesislerde gıda işletmelerinde sorumlu yöneticilik sertifikasyon eğitimi verildi.

Erzincan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Kimyagerler Derneği ve Kimya Kulübü tarafından Erzincan Üniversitesi Sosyal Tesislerde gıda işletmelerinde sorumlu yöneticilik sertifikasyon eğitimi verildi.

Eğitimin yerel koordinatörlüğünü Kimyagerle Derneği Erzincan İl ve Üniversite Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Sümeyra Tuna Yıldırım üstlenirken eğitim İzmir'den gelen Kimyacı Öznur Polat tarafından verildi.

Eğitimde gıda üreten işletmelerle ilgili yasal mevzuatlar, işletme bilgisi, kapasite raporu hazırlama, teknik emniyet, hijyen, işçi sağlığı, gıda kalitesi ve analiz yöntemleri konuları üzerinde duruldu. Eğitimden sonunda sınav uygulaması yapılarak başarılı öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Eğitim programının ardından "Kimyagerler Mesleki Olarak Nerede Duruyorlar" ve "Bologna Süreci"

konulu paneller düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Başöğretmen Salonunda gerçekleşen panele Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Yıldırım, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Koca, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panel iki oturumda yapıldı. Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel ve Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölüm Başkanı Prof Dr. A. Ali Ercan Ekinci' nin yönettiği panelin ilk oturumunda Kimyagerler Derneği YK Üyesi Levent Kahrıman "Sektörde Kimyagerlik ve Girişimcilik" adlı sunumunu gerçekleştirdi. İkinci oturumunda ise Kimyagerler Derneği YK Başkanı Prof. Dr. Çetin Güler Kimyager ve Kimyagerler Derneği, Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Demir "Bologna Süreci" ile ilgili bilgi verdi. Program sonunda katılımcılara çiçek takdim edildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Üniversitesi Bologna İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title