Haberler

Kimse Yok mu Derneği'nden Engellilere Destek

Kimse Yok mu Derneği Mersin Şubesi, iki engelliye tekerlekli sandalye verdi.

Kimse Yok mu Derneği Mersin Şubesi, iki engelliye tekerlekli sandalye verdi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Mersin'de simit satarak geçimini sağlayan ve 5 ay önce felç geçirerek yürüyemez hale gelen Bedir Baykara'ya Kimse Yok mu gönüllüleri sahip çıktı.

Baykara'yı evinde ziyaret eden gönüllüler, tekerlekli sandalye hediye ettiler ve ailesi için gıda yardımında bulundular.

Yapılan yardımdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Baykara, "Tekerlekli sandalye artık benim elim ayağım olacak. Bu sayede dışarı çıkabileceğim için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tezcan ve Ceylan Ateş çiftinin doğuştan yüzde 60 yürüme engelli olan ve okula başlayan oğulları Erdal Ateş'e de Kimse Yok mu gönüllüleri el uzatarak tekerlekli sandalye verdi.

Anne Ceylan Ateş, oğlunu bundan sonra okula tekerlekli sandalyeyle götürecekleri için çok mutlu olduklarını belirterek "Yardımseverlerden Allah razı olsun" dedi.

Kimse Yok mu gönüllüsü Ahmet Hamdi Aydın ise yapılan yardımlarla sevinen ve yüzleri gülen aileleri gördükçe kendilerinin de mutlu olduğunu kaydetti. - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title