Haberler

Kim Der Ki 11 Yaşında Diye!

Güncelleme:

Davetli olduğu ödül törenine katılan Will Smith'in 11 yaşındaki şarkıcı kızı Willow'u görenler gözlerine inanamadı.

Will Smith'in 11 yaşındaki şarkıcı kızı Willow, önceki gün düzenlenen bir ödül törenine; bir kız çocuğu gibi değil, genç bir kadın gibi giyinerek katıldı.

Hollywood'un yıldız oyuncularından Will Smith'in, daha 11 yaşında olmasına rağmen stil ikonu olarak gösterilen şarkıcı kızı Willow Smith, bu kez de iddialı kıyafetiyle eleştiri oklarını üzerinde topladı.

AYAKKABI SEÇİMİ DE ELEŞTİRİLDİ

Önceki gün Washington'da düzenlenen BET Honors adlı ödül törenine katılan Willow'un, seçtiği kıyafeti görenler "Bu kız 11 mi, 31 yaşında mı?" demekten kendini alıkoyamadı.

Kırmızı halıda uzun, sarı bir elbiseyle yürüyen küçük kız, elbisesini de siyah, sivri burunlu, hafif topuklu ayakkabılar ve şık bir clutch'la tamamlamıştı. Willow'un her davranışını desteklediğini söyleyen Will Smith de gecede kızına eşlik etti.

Biri erkek olmak üzere toplam 3 çocuğa sahip olan Will Smith, 2005 yılında elde ettiği yüksek sinema hasılatları ile Guinnes Rekorlar Kitabına dahi girmişti. Smith son 8 filminden 100 milyon dolardan fazla para kazanmıştı. Will Smith'in kızı gibi meşhur olan çocuklarından birisi de oğlu Jaden Smith'tir. Jaden en son 2010'da çekilen The Karete Kid filminde kamera karşısına geçmişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Will Smith Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title