Haberler

Kilis: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup Takımlarından Kilis Belediyespor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Batman Petrolspor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup takımlarından Kilis Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kilis Belediyespor Teknik Direktörü Seçkin Göksel, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Batman Petrolspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, "Karşılaşmaya 3 puan için çıkacağız. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Batman Petrolspor maçına futbolcularımı konsantre etmek için çalışıyorum. Geçen hafta sahamızda Diyarbakır DİSKİSpor karşısında oynadığımız futbolu oynarsak puan ve puanlar alırız. Ligde istediğimiz yerde değiliz. Futbolcularımızın kalitesine baktığımız zaman bu ortaya çıkıyor. Üzerimizde bir stres var. Bunu atmak zorundayız. Her geçen gün daha iyi futbol oynayacağız. Herkes bunu görecek. Son 3 haftada 9 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Kilis Belediyespor Kulübü Başkanı Mahmut Şahin de, taraftarlardan sabır beklediklerini kaydederek, "Sezon başından beri istediğimiz sonuçları alamadık. Yeni hocamızla birlikte daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Sezon başından beri çok şanssızlık yaşadık. En azından 10 puanı kendi ellerimizle rakiplerimize verdik. Boş kaleye topu gönderemedik. Futbolcularımız çok genç, zaman geçtikçe tecrübe kazanacaklar. Ligin ikinci yarısında istenilen Kilis Belediyespor sahalarda olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title