Haberler

Kezman: 100. Yılda Taraftarları Mutlu Etmek İçin Elimden Geleni Yapacağım

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Kezman Dün Gece İstanbul'a Gelirken, Bugün İlk Olarak Fb Tv'nin Canlı Yayınına Katıldı.alex Ve Appiah Gibi İsimler İle Beraber Oynamanın Kendisini İçin Önemli Olduğunu Tekrarlayan Kezman, Zico'nun Da Son Derece İyi Bir Teknik Adam Olduğunu Söyledi. Sırp Futbolcu "Fe...

Fenerbahçe`nin yeni transferi Kezman dün gece İstanbul`a gelirken, bugün ilk olarak FB TV`nin canlı yayınına katıldı.

Alex ve Appiah gibi isimler ile beraber oynamanın kendisini için önemli olduğunu tekrarlayan Kezman, Zico`nun da son derece iyi bir teknik adam olduğunu söyledi.

Sırp futbolcu ¨Fenerbahçe`nin 100. yılı olduğunu biliyorum ve başarılı olmak için çok çaba sarf edeceğim. Ben golcü bir oyuncuyum ve gol atarım. Bireysel değil takım oyununa inanırım. Fenerbahçe Randers`ı eleyecektir ve UEFA Kupası`nda başarılı oluruz¨ dedi.

Kezman daha sonra, Fenerium mağazasını gezdi ve taraftarlarla bir araya geldi. Ancak FB TV yetkilileri hiçbir şekilde görüntü alınmasına ve röportaj taleplerine izin vermedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title