Haberler

Kerem Tunçeri, Çağla Sorulunca Hızla Koştu

Güncelleme:

Çağla Şıkel-Emre Altuğ boşanmasına sebep gösterilen Kerem Tunçeri, Bebek'te ortaya çıktı. Milli basketbolcu Çağla Şıkel sorularını duyunca depara kalkarak kaçtı.

Boşanmalarıyla magazin dünyasında bomba etkisi yaratan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ şu sıralar objektiflere gülücükler saçarken ayrılığın kilit ismi olarak gösterilen Milli basketbolcu Kerem Tunçeri ise hala tedirgin. İddialara göre Tunçeri, Çağla Şıkel'le yakınlaştığı için bu durumdan rahatsız olan Emre Altuğ, evliliğinde huzursuz oldu. Bu söylentileri kesin bir dille yalanlayan Şiıkel ve Altuğ, severek ayrıldıklarını söyleyerek de kafa karıştırmıştı.

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Şu ana kadar olayla ilgili tek bir kelime etmeyen ünlü basketbolcu ise önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Bir marketten alışveriş yapan Kerem Tunçeri, çıkışta gazetecileri karşısında görünce neye uğradığını şaşırdı. Kendisine yönelen objektifleri görünce ne yapacağını bilemeyen Tunçeri, "Çağla Şıkel'le aşk yaşadınız mı?" sorusu karşısında büyük panik yaşadı. Bir anda koşmaya başlayan Tunçeri, hızla Bebek'ten ayrıldı.

BİR DÖNEM DOSTUYDU

Milli basketbolcunun bu anlamsız tavırları ise herkesi şaşırttı. Adı Çağla Şıkel'le yasak aşk haberlerine karışan Tunçeri, Emre Altuğ'la da bir dönem sıkı dosttu. Altuğ, daha sonra Çeşme'deki arkadaş ortamına Kerem Tunçeri'yi sokan Cenk Çöteli ile olan arkadaşlığını bitirerek 'Bay Sako Butik Oteli'ndeki işletmecilik görevine de son vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kerem Tunçeri Emre Altuğ Bebek Aşk İlişkiler Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (35)

çağlayı duyunca:

çağla sorusunu duruyunca adam depar atmış kimden neyden kaçıyorsun arkadaş bir insan tedirginse o işte vardır bir iş

18
2
yanıtYanıtla
ceyda:

bu kadının neresi güzel ya

17
3
yanıtYanıtla
...:

kadında sadece boy var güzellik namına bencede pek bir şey

yanıt13
yanıt1
doktor:

erciyes hemen sanada bi gozluk

yanıt0
yanıt0
eyyup yildirimmobilWeb@haberler.com:

Severek ayriliyoruz diye bir gerizekalilik olabilirmi

17
3
yanıtYanıtla
hasoMobil-ANDROID:

emre iki boy kucuk geldi.caglaya..

13
1
yanıtYanıtla
...:

emre altuğ çağladan kısa olabilir ama yakışıklı adam ayrıca çağlanın gözleri mi bozuktu evlenmeyi en çok isteyen çağla şikeldi

yanıt16
yanıt0
doktor:

emrenin fazlası var eksıgı yok allah icin iyi bak loooo

yanıt3
yanıt0
LOL:

Demekki Kral''in mucevveri buyukmus gerci dil de cok kucuk ve yumusak ama harikalar yaratiyor

yanıt1
yanıt1
YAKUP KADRİ:

BANA NE!

8
4
yanıtYanıtla
doktor:

emrenin fazlası var eksıgı yok allah icin iyi bak loooo

3
0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title