Haberler

Kepez Belediyespor Tekvandoda Dolu Dizgin

Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, Alt Yapıdan Yetiştirdiği Sporcularının İlk Turnuvası Olan Elmalı'daki İller Arası Yıldız Genç Şampiyonası'nda 16 Madalya ile 2. Oldu.

Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, alt yapıdan yetiştirdiği sporcularının ilk turnuvası olan Elmalı'daki İller Arası Yıldız Genç Şampiyonası'nda 16 madalya ile 2. oldu.

Kepez Belediyespor, alt yapıya yaptığı yatırımın meyvesini madalyalarla almaya devam ediyor. Kepez Belediyespor Taekwondo Takımı, alt yapıdan yetiştirdiği sporcularla katıldığı Elmalı'daki İller Arası Yıldız Genç Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Alt yapıdan yetişen tekvandocular, ilk turnuvalarında madalyaları topladı. Elmalı Belediyesi ile Tekvando Antalya İl Temsilciliği'nin 8-9 Eylül tarihleri arasında düzenlediği şampiyonaya, Kepez Belediyespor, 20 sporcu ile katıldı. Başarılı maçların

ardından Kepez Belediyesporlu tekvandocular, şampiyonada 4 altın, 6 gümüş ve 6 bronz madalya aldı. Toplamda 16 madalya alan Kepez Belediyespor, İller Arası Yıldız Genç Şampiyonası'nda ikinci oldu.

Kepez Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Cihat Ramazan Gürbüz, alt yapıdan yetişen tekvandocuların ilk turnuvalarında gösterdikleri bu başarının, gelecek adına umut verici olduğunu söyledi. Turnuvanın, Türkiye Şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık maçı yapma imkanı sunduğunu kaydeden Gürbüz, "Tekvandodaki bu başarı da, maddi ve manevi desteği her zaman yanımızda olan Kepez Belediye Başkanımız Erdal Öner'in katkısı büyüktür. Sporcularım adına kendisine teşekkür ederim. Altyapıda yetiştirdiğimiz

sporcularımızın ilk turnuvasıydı. Elde edilen başarı, gelecek adına bizi umutlandırdı" dedi.

(AT-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title