Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'ne Konuk Olan Zeliha Ünal, Yeni Çıkan Albümündeki Şarkıları İlk Kez Akşam Keyfi'nde Seslendirdi. İşte Akşam Keyfi'nin Bugünkü Bölümünde Öne Çıkan Anlar:

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NE KONUK OLAN ZELİHA ÜNAL, YENİ ÇIKAN ALBÜMÜNDEKİ ŞARKILARI İLK KEZ AKŞAM KEYFİ'NDE SESLENDİRDİ. İŞTE AKŞAM KEYFİ'NİN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜNDE ÖNE ÇIKAN ANLAR:

Zeliha Sunal'ın albüm kapağında yer alan ayak ikonu, Akşam Keyfi'nde tartışma konusu oldu. Bir kadında en önemli uzvun ayak olduğunu ve bazı erkeklerde 'ayak fetişi' olduğunu söyleyen Zeliha Sunal, 'Bir erkek, kadının mutlaka ayağına bakar!' dedi. Zeliha Sunal'ın aksine Emre Karayel, bir kadında önce ayağa değil, bacağa baktığını itiraf etti. 'Ben kadında ayak güzelliğine değil de bacak güzelliğine bakarım. Yani karşımdaki kadının şöyle bir bacağına bakarım!' dedi..

Eski sevgilisi Sezin Akbaşoğulları'yla olan ilişkisini anlatan Emre Karayel, 'Sezin'le evlenmeyi düşünmüştüm. Ama her şey planlandığı gibi gitmiyor. Kameralar önünde anlaşmak kolay ama kamera arkasında anlaşmak zor! Bazı sorunlar yaşadık ve yollarımız ayırdık. Ama ben kendisini hala severim, çok iyi dostumdur.' dedi..

Arabistan'da gösterime giren 'Gümüş' dizisi kısa sürede adeta bir efsane olmuştu. Bu dizide kötü adamı canlandıran Emre Karayel, dizinin tüm oyuncularının Arabistan'da sevildiğini fakat kendisinin Arabistan sınırlarına yaklaşmaya bile cesaret edemediğini söyledi. Kötü adam gibi sivri rolleri oynamaktan ayrı bir tat aldığını söyleyen Karayel, 'Kötüyü oynayınca ayrı bir zevk alıyorum. Dezavantajları da var elbet. Örneğin, Arabistan'a giremiyorum!' dedi..

Zeliha Sunal, yeni albümünün birbirinden güzel şarkılarını ilk defa Akşam Keyfi'nde seslendirdi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title