Haberler

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan "koronavirüs" mesajı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, vatandaşlardan, devletin ilgili birimlerince konulan kurallara uymalarını istedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, vatandaşlardan, devletin ilgili birimlerince konulan kurallara uymalarını istedi.

Altınok, yaptığı yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkede yayılmaması için vatandaşların hassasiyet göstermesi gerektiğine dikkati çekti.

Toplum sağlığını korumak için kuralların önemine değinen Altınok, "İnsan her şeyden değerlidir. İnsanımız için, sağlığımız için ve geleceğimiz için herkesin kurallara uyması lazım. Eğer kurallara uyulursa Türkiye bu felaketi, bu sıkıntıyı hızlı bir şekilde atlatacak ve hayatımız hızlı bir şekilde normale dönecektir. Bir yandan da dünya ciddi bir ekonomik kaosa doğru gidiyor. Bunu önlemek, vatandaşlarımızın; bilim insanlarının, Sağlık Bakanlığımızın ve devletin bütün kurumlarının koyduğu kurallara uymasıyla mümkün olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Belediye olarak gerekli tedbirleri ve önlemleri aldık"

Vatandaşların salgın nedeniyle korku ve paniğe kapılmamalarını isteyen Altınok, şunları kaydetti:

"Koronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor. Şu anda dünya panik ve korku içerisinde. Keçiören Belediyesi olarak gerekli tedbirleri ve önlemleri aldık. Hatta bir kısım tedbirimizi birçok kurumumuzdan önce aldık. Keçiören'i hızlı bir şekilde dezenfekte ettik, dezenfekte etmeye de devam ediyoruz. Okul, cami, ibadethane başta olmak üzere belediyemize ait bütün tesislerimizde önlemlerimizi aldık. Bir taraftan da vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor, onların yardımına koşuyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Turgut Altınok Koronavirüs Keçiören Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title