Haberler

Kazaya Bakarken Canından Oldu

Sayın Yazıişleri müdürlerine; 'Otomobil kamyonetle çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı' başlıklı haberimiz, kaynağından alınan son bilgilerle yeniden geçildi.

Sayın Yazıişleri müdürlerine;

'Otomobil kamyonetle çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı' başlıklı haberimiz, kaynağından alınan son bilgilerle yeniden geçildi. DHA

-----------------------

YENİDEN

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde otomobil ile kamyonetin kavşakta çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazayı görerek olay yerine gelen Özgür Koç ise bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza bu akşam saatlerinde, D-140 Karayolu Batakköy kavşağında meydana geldi. Adapazarı istikametine giden Fahri Erdönmez idaresindeki 01 DVF 78 plakalı otomobil kavşaktan geçmekte olan Nihat Yalçın idaresindeki 54 DK 190 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, otomobill sürücüsü Fahri Erdönmez, kamyonet sürücüsü Nihat Yalçın ile araçlarda bulunan Lütfü Kaya ile Veysel Polat yaralandı.

Kazayı görerek olay yerine gelerek yol kenarında duran Özgür Koç'a ise bu sırada Bekir Uludağ idaresindeki 54 YD 500 plakalı hafif ticari araç çarptı. Metrelerce sürüklenen Koç ağır yaralanırken, Bekir Uludağ aracıyla olay yerinden kaçtı. Bekir Uludağ, ihbar üzerine karayolunda önlem alan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kazada yaralanan 5 kişi yapılan ilk müdahalenin ardından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı seyrederken otomobilin çarptığı Özgür Koç yaşamını kaybederken, durumu ağır olan Lütfü Kaya ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Haberimiz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Uludağ Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title