Haberler

Kayserispor'da hedef galibiyet

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, hafta sonu yapacakları Eskişehirspor maçından mutlak 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, hafta sonu yapacakları Eskişehirspor maçından mutlak 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında iç sahada Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kadir Has Tesislerinde kar yağışı altında karlı zeminde yapılan antrenman, Prosinecki yönetiminde yapıldı.

Antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas kontrol, dar alanda topla çalışma yaptı. İdmanın başında bazı futbolcular kar topu oynarken, bazı oyuncuların da soğuktan korunmak için bere giydiği görüldü.

Antrenmanın başında gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, Eskişehirspor karşılaşmasını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

Eskişehirspor'u mağlup edecek güce sahip olduklarını vurgulayan Hırvat teknik direktör şunları kaydetti:

"Eskişehirspor iyi bir takım. İyi oyunculara sahipler. Bizim de içinde bulunduğumuz durum nedeniyle hata yapma hakkımız kalmadı. Puan kaybetme kredimiz bitti. Eskişehirspor maçından mutlak 3 puan hedefliyoruz. Çalışmalarımız iyi bir şekilde sürüyor. 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz."

Antrenman daha sonra basına kapalı devam etti.

Kayserispor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Antrenmandan genel ve detay çekimler

Kaynak: AA / Spor

Robert Prosinecki Eskişehirspor Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title