Haberler

Kayserispor - Az Alkmaar Maçının Ardından Teknik Direktörler Konuştu

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Maç Sonunda Düzenlediği Basın Toplantısında, Avrupa'daki Maçlardan Alınlarının Akı, Futbolcularının Özverisiyle Çıktıklarını İfade Ederek, "Tur Atlamak İstedik. 1-0'dan Sonra Net Gol Pozisyonları Bulduk, Ama Değerlendirmedik. Bize Bu Mutluluğu Yaşatan...

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında, Avrupa`daki maçlardan alınlarının akı, futbolcularının özverisiyle çıktıklarını ifade ederek, ¨Tur atlamak istedik. 1-0`dan sonra net gol pozisyonları bulduk, ama değerlendirmedik. Bize bu mutluluğu yaşatan ve ilk kez Avrupa`da sınav verip, 8 maçtan 7`sinde yenilmeyen futbolcularıma teşekkür ediyorum. Gruplara kalmak isterdik, ama olmadı. Lig ve kupaya döndük.

Futbolcularıma kızamıyorum, teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan herkese ve taraftara teşekkür ediyorum¨ dedi. Maçın hakemini de değerlendiren Sağlam şöyle konuştu: ¨Deplasman takımı için iyi bir hakemdi. Keşke bizim de Hollanda`daki maçımızı böyle bir hakem yönetseydi.¨

AZ Alkmaar Teknik Direktörü Van Gaal ise, maçtan önce Kayserispor`un iyi mücadele etmesini beklediklerini vurgulayarak, ¨Kayserispor`un skor üstünlüğüne rağmen, ilk yarıda biz daha iyi oynadık. 2 defans oyuncumuzun hata yapması skoru böyle yaptı. İkinci yarıda orta sahamızı sağlam tutarak, tur atlayan taraf olduk¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title