Haberler

Kayseri Yaşlılara Saygı Haftası'nda Cumhurbaşkanı Gül'ün Babasını Ziyaret Ettiler Yaşlılara Saygı...

Bef Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu ile bir grup 'Gülen Yüzler' projesi öğrencisi ve öğretmen, 'Yaşlılara Saygı Haftası' nedeniyle, Cumhurbaşkanı Abdullüh Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kent mobilyaları üreten...

Bef Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu ile bir grup 'Gülen Yüzler' projesi öğrencisi ve öğretmen, 'Yaşlılara Saygı Haftası' nedeniyle, Cumhurbaşkanı Abdullüh Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kent mobilyaları üreten fabrikasında ziyaret etti. Öğrenciler, Ahmet Hamdi Gül'e çiçek verip elini öptü. Küçük oğlu Macit Gül'le birlikte öğrencileri misafir eden baba Gül, çocukların sorularını da yanıtladı. KAYMEK kursiyerleri tarafından elde işlenmiş bir tablo hediye edilen Ahmet Hamdi Gül, çocuklara derslerine çok çalışmaları ve öğretmenlerinin sözlerinden çıkmamalarını öğütledi.

ÇOK ÇALIŞIRDI, DERSLERİNİ AKSATMAZDI

Çocuklar, cumhurbaşkanının babasına, 'Cumhurbaşkanı babası olmak nasıl bir duygu Daha önce oğlunuzun cumhurbaşkanı olacağını düşünmüş müydünüz Oğlunuza nasıl bir eğitim verdiniz' sorularını yöneltti. Ahmet Hamdi Gül ise, oğlunun cumhurbaşkanı olmasının hayatlarında değişiklik getirmediğini belirterek, 'Oğlum ilkokula başladıktan sonra devam etti, hep okudu. Biz, hep çok çalışmasını öğütledik. Çok çalışırdı zaten, derslerini aksatmazdı. Çalışmanın, azminin sonunda devamını da getirdi. Okuması, çalışması, yemesi, içmesi, giyimine annesi de ben de dikkat ederdim' dedi. Macit Gül de, 'İleri de sizin de içinizden cumhurbaşkanı çıkabilir' derken, baba Ahmet Hamdi Gül, çocuklara derslerine çalışmaları ve öğretmenlerinin sözlerinden çıkmamalarını öğütledi. Ahmet Hamdi Gül, daha sonra küçük konuklarını, kapıya kadar uğurladı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Refik Tuzcuoğlu Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title