Haberler

Kayseri: Tanver 2006 Çim Hentbol Turnuvası Sona Erdi

Kayseri'de iki gün süren Tanver 2006 Çim Hentbol Turnuvası sona erdi.

Kayseri'de iki gün süren Tanver 2006 Çim Hentbol Turnuvası sona erdi.

Kayseri Valiliği Nihat Canpolat Sümer Spor Kompleksi'nde birincisi gerçekleştirilen TANVER 2006 Çim Hentbol Turnuvası'nda erkeklerde 60. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu birinci, Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Şehit Jandarma Komando Er Hacı Aydıncı İlköğretim Okulu üçüncü, Sümer İlköğretim Okulu dördüncü oldu.

Bayanlarda ise Şehit Jandarma Komando Er Hacı Aydıncı İlk Öğretim Okulu turnuva birincisi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) ikinci, Erciyes Üniversitesi Spor Kulübü üçüncü ve Ahmet Soykan İlk Öğretim Okulu ise turnuva dördüncüsü oldu.

İki gün boyunca çim üzerinde oynanan ve toplam 8 takımın katıldığı TANVER 2006 Çim Hentbol Turnuvasına sponsor firma yetkilisi TANVER Motorlu Araçlar San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Tanver, Kayseri Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ASKF Kayseri Şube Yön.Krl.Bşk. Musa Soykarcı, Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Sönmez, Kayseri Hentbol İl Temsilcisi Recep Kaya, Tanver A.Ş. Yön.Kurulu Üyesi Necla Attar,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Uslu ile 1976 yılından bugüne kadar Kayseri de hentbol sporunun gelişimine katkıda bulunan eski il temsilcileri, okul ve kulüp temsilcileri, hentbol antrenörleri, hakemler ve sporcular katıldı.

Çok zevkli ve izleyenlerin heyecanla izlediği müsabakaların sonrasında Besime Özderici İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Senkronize Cimnastik Ekibi gösteri yaptı. Spor Uzmanı Rabia Türkmen'in eğitmenliğini yaptığı Senkronize Cimnastik ekibi izleyicilerden büyük alkış aldı. Gösterinin ardından turnuvada katılan tüm takımlara ve hentbol sporuna katkıda bulunmuş eski Hentbol İl Temsilcilerinden Mahir Karaahmetoğlu'na , Fikri Gençaslan'a, Ali Şahin'e, Mevlüt Soylu'ya, Ömer Okur'a, Ziya Aksu'ya, Oktay Ensari'ye ve şimdiki temsilci Recep Kaya'ya sponsor firma yetkilisi Hilmi Tanver tarafından şiltleri verildi.

Kupa törenine son anda programı nedeniyle katılamayan Kayseri Valisi Osman Güneş'e, Kayseri Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'a ve Çim Hentbol turnuvasında tesislerini tahsis ederek büyük bir katkıda bulunan ASKF Kayseri Şube Yönetim Kurulu Başkanı Musa Soykarcı'ya da desteklerinden dolayı sponsor firma yetkilisi Hilmi Tanver tarafından şiltleri takdim edildi.Şilt verilme esnasında birer konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, sponsor firmaya teşekkür ederek bir ilk olması sebebiyle ufak aksaklıkların olabileceğine değinerek önümüzdeki yıllarda ulusal anlamda organizasyonlar yapma arzusunda olduklarını söyledi. Şahan,turnuvaya katılan tüm sporculara emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerine, okul müdürlerine ve hakemlere de teşekkür etti. ASKF Kayseri Şube Yön.Krl. Başkanı Musa Soykarcı'da ilki gerçekleştirilen turnuvaya desteklerinden dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Soykarcı,"Kayseri'de ticaret yapan, Kayseri'de yaşayan ve para kazanan sevgili işadamlarımızın Kayseri'ye azda olsa bu gençliğimize borçları olduğunu düşünüyorum.Bundan dolayı da ilkini gerçekleştirdiğimiz bu turnuvaya sponsor olduğu için Tanver A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Tanver'e gerçekten tüm amatör spor camiamız adına candan teşekkür ediyorum.Bu organizasyonun diğer işadamlarımıza da örnek olmasını diliyorum.Gelecekte çok daha iyi çok daha büyük organizasyonlarda bir arada olmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuva sponsoru TANVER A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Tanver de, bu turnuvaya sponsor olmalarının mutluluğunu hissettiğini ve müsabakaları yakından takip ederek ve aynı heyecanı yaşadığı kaydetti. Hilmi Tanver, "Biz,Büyük Önder Atatürk'ün "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" ilkesinden yola çıkarak sporcu gençlerimize çocuklarımıza bir şeyler verebildiysek ne mutlu bizlere.İnşallah, Kayseri'mizin hayırsever işadamları da bundan böyle ümit ediyorum ki amatör sporun gelişimi için desteklerini verecekler ve sporcularımıza sahip çıkacaklardır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

title