Haberler

Kayseri Şeker'in Özürlü İstihdamına Katkısı Takdir Topluyor

Kayseri Şeker’e bağlı Kayseri ve Boğazlıyan Şeker fabrikalarında toplamda 84 özürlü çalıştırmak suretiyle özürlü istihdamına da büyük özen gösterildiği belirtildi.

Kayseri Şeker'e bağlı Kayseri ve Boğazlıyan Şeker fabrikalarında toplamda 84 özürlü çalıştırmak suretiyle özürlü istihdamına da büyük özen gösterildiği belirtildi.

Boğazlıyan Şeker fabrikasında çalışan 35 özürlü ile kahvaltıda bir araya gelen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ; "Boğazlıyan Şeker Fabrikamız kampanyanın bir ayını çok şükür kazasız belasız tamamladı. Bu vesile ile çalışmaları yerinde görmek için ziyarette bulunduk. Engelli statüde çalışan personelimizle buluştuk. Yüzü gülen, motivasyonu en üst seviyede, işine bütün gücü ile sahiplenen personelimizi görmek bizi de mutlu etti" dedi.

Kayseri Şeker, Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları yanında bağlı iştirakler ile birlikte kampanya dönemi içerisinde yaklaşık 3.500 kişi istihdam ederek bölgedeki işsizliğin azalmasına ve istihdamın artmasına katkısı yanında özürlü istihdamına da büyük özen gösterildiği belirtildi.

Özürlü kadrosunda çalışan personeller de Başkan Akay'a kahvaltıda teşekkür ederek hediye takdiminde bulundular. Kahvaltıya; Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile birlikte, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu Yönetim Kurulu üyelerinden Harun Halıcı, Denetim Kurulu Üyelerinden Menderes Baran

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcısı Hulusi Yüksel,Şeker -İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı da katıldılar. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Boğazlıyan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title