Haberler

Kayseri İli Eğitim Çalıştayı Düzenlendi

Güncelleme:

Kayseri'nin eğitime yönelik olarak mevcut ve gelecekteki durumunu tespit etmek amacıyla, Kayseri İli Eğitim Çalıştayı düzenlendi.

Kayseri'nin eğitime yönelik olarak mevcut ve gelecekteki durumunu tespit etmek amacıyla 'Kayseri İli Eğitim Çalıştayı' adlı bir program düzenlendi.

Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, özel ve kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Program saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İki gün sürecek olan çalıştayda tüm kurumlarda ortak hareket nasıl sağlanır? Sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlerin sürekliliği için yapılması gerekenler nelerdir? Kurum içi yatay ve dikey iletişimin daha verimli olması için neler yapılmalıdır? Etkili performans değerlendirmesi ve iç denetim kültürü nasıl olmalıdır? Eğitimde etkin yönlendirme nasıl yapılmalıdır? gibi sorulara cevap aranacak ve konular iki gün boyunca tartışılacak.

Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, "Bu çalıştayda istişare yaklaşımı ile ortak aklın getirdiği çözüm önerilerini tespit etmek önemlidir. İlimizdeki tüm paydaşların eğitimi görmek istedikleri yeri ve yaşanan sıkıntıları farklı çerçevelerde değerlendirerek, alternatif çözüm yollarını tespit etmenin ortak hareket tarzı belirlenmesi açısından önem arz etmektedir" diye konuştu.

Programın sonunda Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, çalıştaya yaptığı katkılardan dolayı ERÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin'e plaket verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Yılmaz Ahmet Şahin Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title