Haberler

Kayseri: Gül-san Şekerleme Dünyaya Açılıyor

Kayseri'de 60 Yıla Yakın Süredir Faaliyet Gösteren Gül-san Şekerleme, 22 Ülkeye Yaptığı İhracatla Kayseri'yi Temsil Ediyor.

Kayseri'de 60 yıla yakın süredir faaliyet gösteren Gül-San Şekerleme, 22 ülkeye yaptığı ihracatla Kayseri'yi temsil ediyor.

1948 yılından bu yana Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde ve Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan üretim merkezleriyle Kayseri'yi 22 ülkede ürünleriyle temsil eden Gül-San Şekerleme dünyaya açılıyor. İçlerinde Avrupa Birliği üyesi ülkelerin de bulunduğu Amerika, Japonya, İsrail, Irak, Ürdün, Fas, Libya, Fransa ve Belçika gibi daha birçok ülkeye ihracat yapan Gül-San Şekerleme, ürünlerini dünya pazarlarında satışa sunuyor. Reçel, helva, meyve suyu ve pekmez gibi ürünlerin üretimini yapan fabrikada, son çalışmalardan sonra gazlı içecekler de üretilmeye başlandı.

Fabrika Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güldüoğlu, güler yüzlü kişiliğiyle Kayseri halkının beğenisini toplarken, fabrikanın yıl sonu ihracat miktarının 5 milyon dolara ulaşması bekleniyor. Fabrikayla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güldüoğlu, "Yıllardır aile şirketi olarak hizmet veriyoruz. Yeğenim Dış Ticaret Müdürü Osman Güldüoğlu ile birlikte dünyaya ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Bütün gayretimiz Kayseri'nin dünya pazarlarında tanıtımı içindir" dedi.

Kayseri'de faaliyet gösteren en köklü aile şirketlerinden birisi olan Gül-San Şekerleme'nin yılın ilk 11 ayında ihracat miktarının 4 bir doları aştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title