Haberler

Kayseri Erciyesspor, Maccabı Telaviv Maçından Umutlu

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Uslu, UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turunda Eşleştikleri İsrail Temsilcisi Maccabi Telaviv'in Güçlü Bir Rakip Olduğunu, Karşılaşmanın Zor Geçeceğini, Ancak İsrail'den İyi Bir Sonuçla Döneceklerine İnandıklarını Söyledi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Uslu, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda eşleştikleri İsrail temsilcisi Maccabi Telaviv'in güçlü bir rakip olduğunu, karşılaşmanın zor geçeceğini, ancak İsrail'den iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Uslu, düzenlediği basın toplantısında, Maccabi Telaviv karşılaşması ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Maccabi Telaviv takımının güçlü bir rakip olduğunu, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Kadir Uslu, "Biz Erciyesspor olarak inanıyoruz ki o zorluğun üstesinden geleceğiz. Basın ve taraftarımızın desteğiyle inşallah bu işten alnımızın akıyla çıkacağız. 14 Ağustos günü özel bir uçakla İsrail'e gidiyoruz. İnşallah oradan güzel bir

sonuçla Kayseri'ye döneriz" dedi.

Kayseri ve Erciyesspor'a yakışır bir şekilde oraya gidip mücadele edeceklerini anlatan Kadir Uslu, şöyle konuştu: "İnşallah herhangi bir problem olmadan ülkemize dönmeyi düşünüyoruz. Bize oradaki karşılaşmada her desteği ve kolaylığı sağlayan Dışişleri Bakanımız Abdullah Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ve Kulüp Başkanımız Enver Kemaloğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Yeni sezonda kombine bilet fiyatlarını makul seviyelerde tutarak taraftarın kendilerine olan desteğini artırmak istediklerini anlatan Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kombine biletlerimiz salı günü piyasaya çıkıyor. TFF 1. Lig'de oynayacağımız müsabakalarda kamuoyunun taraftarın ve basın mensuplarının desteğine ihtiyacımız var. Bu yıl gençlerden oluşan bir takım kurduk. Teknik heyetimiz son derece özverili çalışıyor. Taraftarımızın da desteğini arkamızda hissetmek maksadıyla kombine bilet fiyatlarını çok

makul tuttuk. Bununla ilgili fiyat çalışmalarımızı yaptık. Futbola gönül vermiş taraftarlarımızın bir yıllık biletlerini ceplerinde hazır tutmalarını sağlamak amacıyla fiyatları yüksek tutmadık."

Uslu'nun verdiği bilgiye göre, kale arkası 50 YTL, maraton 100 YTL, kapalı tribün ilk üç sıra 500 YTL, orta sıralar 700 YTL ve VIP ise bin YTL olarak belirlendi. Salı gününden itibaren Ticket Türk gişeleri ve kulupte biletler satışa sunulmaya başlanacak.

Transfer çalışmaları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Uslu, birçok transfer yaptıklarını ama teknik heyetin isteği ve tespiti doğrultusunda üç bölgeye daha transfer yapmak istediklerini söyledi. Bir defans, bir orta saha ve bir de uzun boylu santrfor bir oyuncu almayı düşündüklerini anlatan Uslu, şöyle konuştu: "Hata yapmak istemiyoruz. Böyle bir lüksümüz yok. 3 Eylül'e kadar transfer yapma imkanımız var. Bu yüzden aceleci davranmayacağız. Dolayısıyla özellikle Maccabi Telaviv maçı sonrasına kadar

transferlerle ilgili görüşmelerimizi durdurmuş bulunuyoruz. Bu üç bölgeye transferi bu karşılaşma sonrasına bıraktık."

Bazı kesimlerden "Erciyesspor'un gençleri transfer ettiği, başarılı olur mu olamaz mı?" şeklinde duyum aldıklarını anlatan Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: "Futbol birazda duygu, ruh işi. Mücadele azminin sahaya yansıması işi. Bunun bir örneğini önceki gün bütün kamuoyu gördü. Yıldızlardan oluşan bir Fenerbahçe diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları arasında bir karşılaşma oynandı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor çok güzel bir oyunla karşılaşmayı kazandı. Dolayısıyla biz de buradan

hareketle inanıyoruz ki biz oluşturduğumuz genç takımla Erciyesspor'un ruhuna yakışır bir mücadele sergileyeceğimizi düşünüyoruz."

(SE-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title