Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fen İşleri Müdürlüğü'nde Kullanılmak Üzere 2 Kamyon, Melikgazi Belediyespor Kulübü İçin 1 Otobüs Satın Alındığını Söyledi.

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fen İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere 2 kamyon, Melikgazi Belediye spor Kulübü için 1 otobüs satın alındığını söyledi.

Büyükkılıç, alınan 2 adet BMC marka Profesyonel 827 model kamyonun her birinin 25 metreküplük, damperli, 10 tekerlekli olduğunu belirterek, "Bu kamyonlarla Fen İşleri Müdürlüğü'nün iş yapma kapasitesi artırıldı" dedi. Melikgazi Belediye spor Kulübü sporcularının gerek antrenman gerekse deplasmanlardaki karşılaşmalarına daha rahat gidip gelebilmeleri amacıyla da 32 kişilik küçük bir otobüsün satın alınarak hizmete sunulduğunu ifade eden Büyükkılıç, 2 kamyon ile bir küçük otobüs için toplam 320 bin YTL ödeme yapıldığını kaydetti. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediye spor Kulübü için alınan küçük otobüs, aslında belediyenin amatör ve profesyonel spor ve sporculara verdiğini önemin bir ifadesidir" dedi.

6 Mart tarihinde satışı yapılan 34 arsanın ilçeye hizmet olarak yansımaya başladığını da söyleyen Büyükkılıç, alınan 3 araç için ödenen tutarın arsaların ilk taksitleriyle yapıldığını sözlerine ekledi.

(SEK-GS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title