Haberler

Kayseri'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 11 Yaralı

Kayseri'de meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 1 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.

Kayseri'de meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 1 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Kayseri- Malatya Karayolu 40'ıncı kilometresinde, Y.Ö. idaresindeki araç, Malatya'dan Kayseri yönünde seyir halindeyken Akmescit Kasabası mevkisinde takla atarak devrildi.

Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan D.O., M.O. ve M.O. yaralandı. Hayati tehlikeleri olan Y.Ö., M.O. ve M.O. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi (E.Ü.T.F) Hastanesinde tedavi altına alınırken, tedavilerinin burada devam ettiği öğrenildi. Hayati tehlikesi olmayan D.O. ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan araç sürücüsü Y.Ö. tedavi gördüğü E.Ü.T.F. Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu arada, Yeşilhisar ilçesinde, M.K. isimli şahsın kullandığı aracın, Yeşilhisar İlçesi Erdemli Köyü pancar kantarı mevkisinde, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle orta refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan H.K. isimli şahıs yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Melikgazi ilçesi Sarımsaklı köyü Doruruklu yol ayrımında M.G. yönetimindeki otomobil, Sivas-Kayseri istikametinde hareket halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedip orta kaldırıma çarparak takla atması neticesinde kaza meydana geldi. Kazada, araç şoförü ve araçta yolcu olarak bulunan D.T.G., Ş.G., Ö.Ç. isimli şahıslar yaralanmıştır. Ş.G. ile Ö.Ç'nin tedavilerinin yoğun bakımda sürdüğü, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Öte yandan, Bünyan-Kayseri il yolu 8 kilometresi Mersinönü mevkisinde R.A'nın kullandığı aracın lastiği patladı. Lastiğin patlaması sonucu sürücünün kontrolünden çıkan araç, takla attı. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan N.A. hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavileri sonrası taburcu edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akmescit Malatya Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title