Haberler

Kars Belediye Başkanı Karaçanta, Hacı Adaylarını Hacca Uğurladı

Kars’ta, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla hac ibadetini yerine getirecekler için kutsal topraklara uğurlama töreni düzenlendi.

Kars'ta, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla hac ibadetini yerine getirecekler için kutsal topraklara uğurlama töreni düzenlendi.

İlk hac kafilesinin hareketi öncesinde Fethiye Cami de düzenlenen törene, hacı adaylarının yanı sıra, yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Hacı uğurlama programına katılan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Rahmanın davetine icabet edip, Kabe-i şerife ye gitmek için yola çıkan çok değerli hacı adayları hepinizi Allah'ın selamıyla selamlıyorum. Bu yolculukta Allah'ın selamı, mağfireti üzerinize olsun. Rabbimizin davetini alan ve o davete icabetle 'buyur Yarabbi, geldim geliyorum. Emrine hazırım davetine icabet ediyorum' diyerek koşan hacı adaylarını o mübarek yolculuğa uğurlamak üzere buradayız" dedi.

Başkan Karaçanta daha sonra Hacı adaylarına hediyeler verdi.

Başkan Karaçanta, "Kutsal topraklara giden tüm hacı adaylarımız inşallah ibadetlerini yapıp sağlıklı bir şekilde geri dönmelerini temenni ediyorum. Bizler burada onlar için dua ediyor olacağız. Onlarda inşallah bizler için kutsal topraklarda dua ederler. Tüm hacı adaylarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından hacı adayları uğurlandı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Diyanet İşleri Başkanlığı Fethiye Kars Hac Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title