Haberler

Kardemir Karabükspor - Akhisar Belediyespor (Maç Sonu)

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal kazanma coşkularının olmadığını belirterek, "Karabükspor olarak oyuncularımla ve benim şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gereken zaman geldi."

Kardemir KARABÜKSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR (MAÇ SONU)

KARDEMİR KARABÜKSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR (MAÇ SONU)

BEN VE TAKIMIM KÖTÜYDÜ

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal kazanma coşkularının olmadığını belirterek, "Karabükspor olarak oyuncularımla ve benim şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gereken zaman geldi. Bu mağlubiyeti anamızın ak sütü gibi helal ettik. Söylemlerle eylemler bugün sahada tutmadı. Sahamızda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan özür diliyorum. İçerideki mağlubiyetler kabullenemeyeceğim bir şey. Kazanma coşkumuz yoktu, mücadele etmedik. İkinci yarıda suni baskı kurduk. Bütün suçlu benim, kötü oynadık. Ben ve takım kötüydü. Toparlanmamız lazım" dedi.

Hamroun mağlibeyeti hak ettiklerini söyleyerek, "Maçın ikinci yarısında oynadığımız oyunu ilk yarıda oynayabilseydik farklı olabilirdi" diye konuştu.

Lua Lua ise, "Söylenecek fazla birşey yok, iyi oynamadık ve kaybettik" diye konuştu. Lu Lua iyi oynamadığı yönündeki bir soru üzerine, "Bu takımda sadece Lua Lua oynamıyor. Nasıl oynamamı bekliyorsunuz" dedikten sonra konuşmasının çevrilmesini bekmemeden ayrıldı.

DAHA ZOR BİR MAÇIN BİZİ BEKLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu oyuncularını tebrik ederek, şöyle konuştu:

"Açıkçası bizi çok daha zor bir maçın beklediğini düşünüyorduk. Ama erken bulduğumuz goller bu maçın bizim açımızdan kolay geçmesini sağladı. Yakaladığımız skor üstünlüğünü ikinci yarıda korumasını bildik. Takımım top bizdeyken topa iyi sahip oldu. Hem de top rakiydeyken rakibe alan ve zamanı bırakmadan oynadı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Birinci ayağı geçtik, şimdi sahamızda oynayacağımız Elazığ maçı bizim için çok çok önemli hale geldi"

Emrah ilk yarı üstün oynadıklarını belirterek, "Skor avantajını yakaladık ve geriye çekildik. Şimdi önümüzde bizim için çok önemli olan bir Elazığ maçı var" dedi.

Ahmet Cebe ise, "Üç puan için geldik, öyle de oynadık. Kazanmayı hak ettik. Sahamızda oynacağımız Elazığ maçı ile "Ligde bizde varız" demek istiyoruz" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Mesut Bakkal Elazığ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title