Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam kavşağı - Kahramankazan kavşağı kesiminin 6-8. kilometreleri arasındaki köprü üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bu kesimde İstanbul- Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak olarak sağlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Gebze Limanı bağlantı yolu yapımı kapsamında İstanbul İzmit il yolunun 18-19. kilometreleri arası ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Eskişehir-Ankara il sınırı- Polatlı yolunun 3-9. kilometreleri arasında üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım Polatlı-Sivrihisar yönünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 0-26. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Korkuteli-Kızılcadağ-Öküzgözü-Elmalı güzergahından sağlanacak.

Nevşehir-Niğde yolunun 30-31. kilometreleri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Dalaman-Fethiye devlet yolunun 9-14. kilometreleri arasında Göcek -1 Tüneli sağ tüpü gidiş şeridi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Ulaşım, geliş şeridinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Tosya-Osmancık devlet yolunun 23. kilometresindeki Kalinse Köprüsü ile 37. kilometresindeki Kızıltepe Köprüsü'ndeki onarım çalışmaları nedeniyle köprülerin bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım, diğer banttaki köprüden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Bursa-Ankara yolunun 49-53. kilometreleri arasında devam eden köprü çalışmaları bünyesinde Mesudiye alt geçit çalışmalarına başlandı. Yolun 25-26. kilometreleri arasında trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Anamur-Aydıncık devlet yolunda 21-23. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak veriliyor.

Amasya-Turhal devlet yolunun 67-73. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Anadolu Otoyolu Eskişehir Polatlı Ankara Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title