Haberler

Karate Antrenörü Hitoshi Kasuya Sensei Adana'ya Geliyor

Karate Branşında Dünyanın Tanınmış Hocalarından (8. Dan) Hitoshi Kasuya'nın, "Karate Gelişim Semineri" Vermek Üzere Adana'ya Geleceği Bildirildi.

Karate branşında dünyanın tanınmış hocalarından (8. dan) Hitoshi Kasuya'nın, "Karate Gelişim Semineri" vermek üzere Adana'ya geleceği bildirildi.

Geleneksel karate anlayışında dünya çapında önemli bir yere sahip olan ve aynı zamanda World Shotokan Karate-Do Federation Chief Director (Dünya Shotokan Karate-Do Federasyonu Teknik Direktörü) olan Hitoshi Kasuya Sensei ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Karate Teknik Kurul üyesi (5.dan) Dr. Cenab Türkeri ile birlikte Karate Gelişim Semineri vereceği belirtildi.

23-24 Haziran tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürlüğü'nün katkılarıyla Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Seminer ve Spor Salonu'nda düzenlenecek eğitim seminerinin 2 gün süreceği kaydedildi.

Karate temel teknik, kata ve kumite çalışmalarının yanı sıra karate özel antrenman bilgisi alanının da işleneceği seminer, Cumartesi günü saat 16.30'da, Pazar günü ise 13.30'da yapılacak.

(DF-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title