Haberler

Karatay'da Ticaret Merkezinin Temeli Atıldı

Konya'nın Merkez Karatay İlçe Belediyesi Tarafından Yeni Hizmet Binası Civarında Yapılacak Olan 3. Kısım Ticaret Merkezinin Temeli Atıldı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından yeni hizmet binası civarında yapılacak olan 3. kısım ticaret merkezinin temeli atıldı.

Ticaret merkezinin temel atma törenine Karatay Kaymakamı Mustafa Hakan Güvençer, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kara, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemikbaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana'nın hoşgörüsüyle kurdukları ekiple Karatay'ın her köşesine aynı hizmeti verdiklerini belirterek, "Bulunduğumuz bölgeye iş merkezi ihtiyaçtı ve bu bölgede gerekli olan iş istihdamını sağlamak için çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapmış olduğumuz toplu konut hamlelerine bir yenisini daha ekledik. Eski garaj civarı Karaman yolu girişi, ayna bölgesi olarak adlandırılan alana yapılacak olan 232 konut ve 2 bin 300 m2'lik iş merkezi projesi hazır ve 25 Haziran 2007 Pazartesi gününden itibaren ön kayıtlar başlayacak" dedi.

Konuşmaların ardından Karatay Belediyesi Ticaret Merkezi 3. kısım inşaatının temeli törene katılan protokol tarafından dualarla atıldı.

(BÇ-FM)

20.06.2007 18:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title