Haberler

Karaisalı Platformu'ndan İftar Etkinliği

Karaisalı Platformu'nun ilk kez geçen yıl başlattığı iftar programına bu yılda devam ediliyor.

Karaisalı Platformu'nun ilk kez geçen yıl başlattığı iftar programına bu yılda devam ediliyor. İlk olarak Durak Köyünde verilen yemeğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Durak Köyü Muhtar Ali Şen ve civar köylerin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine Karaisalı Kaymakamı ve Karaisalı Platformu Başkanı Hidayet Sarı da katıldı. Akşam ezanı ile birlikte iftarını açan vatandaşlara tavuk, pilav, salata ve halka tatlı ikram edildi. Ardından İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından yemek duası yaptırıldı.

Yemekten sonra köy kahvehanesine giden Kaymakam Hidayet Sarı, burada vatandaşlarla sohbet ederek, köyün sorunları dinledi.

Etkinliğe Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci, Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert, Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, İlçe MEM Müdür Ömer Faruk Köse, PTT Müdür Ahmet Yüce, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Tapu Sicil Müdürü Nurettin Dağ, İlçe Stat Şefi Mehmet Çopuroğlu,AK Parti İl genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör, Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Rifat Köroğlu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Aziz Özcan, İsmail Demirkeser, Gaffar Özdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dürdane Çopuroğlu, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Demirçit Köyü Muhtarı İbrahim Efe, Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, bazı köy muhtarları, vatandaşlar katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title