Haberler

Karabalık Milat Oldu

Güncelleme:

Şükrü Karabalık, "Bir Çok Özellikleri Bünyesinde Barındıran Kartepe İlçesi'nde Sizlerin Katılımı İle Gerçekleştirdiğimiz Bu Çalıştay Bizim İçin Milat Olacaktır" Dedi.

Kartepe turizminde yeni ufuklar çalıştayı'nın sabah bölümünde konuklarını karşılayan kartepe belediye başkanı şükrü karabalık, "bir çok özellikleri bünyesinde barındıran kartepe ilçesi'nde sizlerin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz bu çalıştay bizim için milat olacaktır" dedi.

Turizm Sehayat Acentaları Birliği heyetinden, TURSAB Asya Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler, TURSAB Avrupa Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Aziz Ciga, TURSAB Marmara Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nejat Karagöz'ün de aralarında bulunduğu heyet Kartepe İlçesi'ndeki incelemelerini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık rehberliğinde sabahtan gerçekleştirdi.

Kartepe'nin eşsiz doğa güzelliklerine sahip ilçede pek çok doğa sporuna imkan tanıyan arazi şartlarını görme imkanı bulan heyet ilk olarak Kartepe Golf Kulübü'nde temaslarda bulundu. Başkan Karabalık, yaptığı konuşmasında, Kartepe'nin turizm alanında geldiği nokta ve mevcut yapısı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Karabalık, "Kartepe'de turizm envartelerini çıkartıp turizmciler için rehberlerimizi de hazırladık. Tüm bu gelişmeler yanında golf, yağlı güreş, su kayağı ve hipodrom alanları yanında kış turizmi ve yaz turizm merkezlerimiz ile acentalarımızın desteğini beklemekteyiz. Doğasıyla yaşanan dünya ile yarışan Kartepe için bu çalıştayı da bir milat olarak görmekteyiz. İlerleyen günlerde daha güzel şeyler olacak" dedi.

TURSAB Asya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler, kendilerini Kartepe'de misafir değil ev sahibi olarak gördüklerini belirterek, "İstanbul'a yakın geniş bir bölge olan Kartepe, hafta sonu tatilcilerin günlerini geçirebileceği bir yer. Kartepe'yi kendimize ikinci bir mekan yapacağız. Bundan sonra size daha yakın olacağız. Sizi önemsediğimizi 3 bölge başkanı ile gelerek gösterdiğimizin kanıtıdır" dedi.

Golf sporu ile tanışan TURSAB heyeti deneme vuruşlarını club (Golf vuruşu yapılan alet) ile yaptılar. Heyet Ketenceler Köyü, Uzuntarla, Seka Kamp Alanı ve Maşukiye güzergahından otele çıkış yaptılar. Program Green Park Otel'de düzenlene protokol konuşmaları ve çalıştay ile devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title