Haberler

    Harry Kane, Dünya Kupalarında 5 Golü Bulunan Messi'yi 152 Dakikada Yakaladı

    Güncelleme:

    İngiltere Milli Takım futbolcusu Harry Kane, Dünya Kupasında 152 dakikada attığı 5 golle daha önce 4 kez kupaya katılan Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi yakaladı.

    Rusya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere'de Harry Kane ön plana çıkıyor.

    DÜNYA KUPALARINDA TOPLAM 5 GOLÜ OLAN MESSI'Yİ YAKALADI

    Ülkesinde Tottenham forması terleten ve geçtiğimiz sezon takımıyla 37 maçta 30 gol atan 24 yaşındaki futbolcu, performansını Dünya Kupasında da sürdürüyor. Şu ana kadar Dünya Kupasında 152 dakika süre alan Kane, ülkesi adına 5 gol kaydederken, Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi ise Arjantin ile katıldığı 4 Dünya Kupasında sadece 5 gol atabildi.

    İngiliz futbolcu Harry Kane, Messi'nin 4 Dünya Kupasında attığı toplam 5 golü Rusya'da düzenlenen kupada 152 dakikada atmış oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lionel Messi Harry Kane Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    KRAL ALEX:

    MAHALLE TAKIMINA 5TANE ATMIS NE BUKADAR ÖVÜYORSUNUZZ

    6
    6
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    MESSİDEN İYİMİ YANİ ADAM BİR MAÇTADA 5 GÖL ATABİLİR AMA MESSİ OLAMAZ RONALDO OLAMAZ

    3
    3
    yanıtYanıtla
    HERALDE:

    Messi tamam yetenekli futbolcu fakat tek başına nereye kadar. Messi ye futbolu oynatan takımı, milli takım da neden icratı olmuyor. Eğer Barcelona olmasaydı bu kadar ön planda kesinlikle olamazdı.

    yanıt1
    yanıt0
    Messi:

    Messiye balon topçu dediginiz kisiler vallahi siz soganli lahmacun bile yapamazsiniz messi balonsa sabri reis nedir tüm efsanelerin tek yetenek kabul ettigi bunlar pele brezilyali ronaldo ve maradona siz bu kisilere rağmen yorum yapmaniz sakasiniz lahmacuna lahmacuna:)

    0
    4
    yanıtYanıtla
    essmeradam:

    OFSAYT !!!

    2
    2
    yanıtYanıtla
    VANLI:

    BİR VANLI OLARAK FENERBAHÇE YE BAYILIYORUZ

    1
    2
    yanıtYanıtla
    SEN KİMSİN BE:

    VANLI diye yazan şahıs sen neden İstanbul takımları ile ilgili yazıp duruyorsun

    yanıt1
    yanıt2
    CEMAL KARACİĞER:

    BU DA BİR ; BAKIŞ AÇISI . AMMA HER ŞEY DÜNYA KUPASI DEĞİL DİR , HER ŞEY DE LİG VEYA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI DEĞİL DİR. MESİ KAÇ KEZ YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLMİŞ TAKIMINI KAÇ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU YAPMIŞ KAÇ PAS ATIP KAÇ GOL ATMIŞ KAÇ TOP KAPMIŞ NE KADAR KOŞMUŞ VE KISACASI DÜNYANIN EN ÜST LİGİNDE KAÇ YILDIR , EN ÜSTTE OLAN BİR TAKIMDA TER AKITIYOR VELHASIL BUNLAR NORMAL ŞEYLER DEĞİLDİR . HERİ KEEN DE BUNLARI YAPSIN ONDAN SONRA Bİ KIYASLAMA YAPILMASI GEREKİR DİYORUM

    1
    0
    yanıtYanıtla
    naznur:

    messiye futbolcu diyen futbolu bilmiyordur, futbolcu diyorsan her yönünle neymar dır. ronaldo bile yanında sönü kalır en büyük ispatı d aldıkları para neden ronaldoya istediği para verilmiyor çünkü kendi de biliyor gerçekten balon

    0
    1
    yanıtYanıtla
    HADE LAN ORDAN:

    SEN KAMERA SAKASI FALAN MISIN TEYZECIM. . YAZDIGINI OKU SONRA PAYLASSS. .

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title